en hot weekend!

for meget med tre kjoler til bryllup?

Indlægget indeholder affiliate links til ASOS.comPicMonkey Collage

ASOS vintagestyle 815,- / ASOS tie front kjole 456,- (favoritten) / ASOS solkjole 326,-/

ASOS Premium blondekjole 652,-/ ASOS off shoulder 380,- /  ASOS lace back 434,-

Det lyder lidt vanvittigt, men jeg har faktisk overvejet, at jeg skal have en kjole til dagen efter bryllupsfesten. Det er sådan, at vi skal overnatte samme sted som gæsterne (de som overnatter), og så skal spise morgenmad imens vi åbner gaver op. Det forestiller vi os i hvert fald. Og jeg har sådan tænkt på, at det kunne være fint at troppe op i endnu en hvid kjole. Sådan lidt mere “nede på jorden”, men stadig lidt fin. Nicolai mener det er lidt fjollet, men ærligt, det kunne jeg godt tænke mig. For pokker det er jo kun den ene gang… Og så kan jeg jo bruge den fremover også, for det kommer jeg ikke til med min brudekjole. Er det fuldstændigt sindsygt, at tænke på en nr. 3 kjole?  Vel ikke så skørt, hvis jeg kan finde en kjole til rimelige penge vel? Jeg har en stor svaghed for ASOS, og faktisk ASOS eget mærke, og her er altså nogle bud på fine hvide kjoler, som altså også kan bruges som sådan en dagen derpå kjole 😉

-Sebrina

 

3 kommentarer

 • Jeg købte to kjoler, som jeg havde på. Der var en til kirke/reception/fest, og så skiftede jeg som en anden Askepot på et tidspunkt ud på natten.

  Vores bryllup lå lige en den gode danske sommer, og det var en super varm tropenat. Heldigvis havde jeg købt en fin almindelig, let sommerkjole jeg kunne skifte til.

  Derfor synes jeg også sagtens, at du kan have en fin hvid kjole til dagen efter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Kjolen øverst i midten kunne jeg virkelig godt se for mig… Ville klæde dig så godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det er overhovedet ikke for meget – faktisk en virkelig god ide! Jeg er vild med det, bare giv den gas. Som du selv skriver er det den ene dag og hvis man/du sparer lidt på det store skrud, er det kun rimeligt at du får et par stykker 👌🏼👌🏼👌🏼 Jeg glæder mig til at se hvad du finder på 😍 Rigtig god pinse.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en hot weekend!