Lige nu #3

Vi mænger os også engang imellem

Indlægget indeholder billeder og tekst fra et event sponsoreret af Knorr

knorr knorr2 knorr3 knorr4 knorr5 knorr6 knorr7

Det er ikke så tit vi kommer afsted til diverse blogrelaterede events. For vi får da nogle invitationer, men ofte har vi ikke mulighed for at komme. Eller interesse. For os er bloggen en hobby, og derfor prioriterer vi kun det, som vi synes er interessant for os eller vores børn. Måske det er derfor vi aldrig har haft blogkrise, fordi det for os skal være lysten der driver værket. Jeg har fuldt ud respekt for fuldtidsbloggere, og vi tjener selv penge på vores blog, hvilket er derfor jeg kan “nøjes” med at arbejde 30 timer om ugen. Fordi vores indtægt på bloggen harmonerer med, hvad et ellers fuldtidsarbejde for mig ville give om måneden. Og det er super fedt. For det er altså skønt at have dage hvor vi har lange morgenener, og hvor jeg henter tidligt, samtidig med at jeg har kunne nå at sætte en vask over og støvsuget og ryddet hjemmet. Men havde jeg ikke mit rigtige arbejde ved siden af, ville jeg ikke værdsætte de dage. Synes det er en fed kontrast. Og så har vi og vores børn virkelig haft mange gode oplevelser, som vi slet ikke ville have fået, hvis ikke det var pga. bloggen. Sidste arrangement vi var til, var i samarbejde med OutCom og Knorr, og selvom det ikke tog så lang tid, og egentlig ikke var tiltænkt at børnene skulle med, så blev en almindelig torsdag eftermiddag/aften lige lidt krydret. Ikke fordi det var noget fancy, men bare et stille og roligt arrangement, hvor vi fik smagt på forskellige retter fra Knorr. Og så fik vi goodiebags med hjem med diverse af de verdensretter, og som i nok har bemærket (altså hvis i læser de der madplaner), så har vi de sidste par uger spist de der verdensretter ;-). Det har været lækkert og vi har sparet penge, samt fået øjnene op for at Knorr kan mere end lasagne og bearnaise. Og vi er ikke blevet bedt eller opfordret til dette indlæg, men faktisk så er det jo også vores liv. At vi jo har denne blog, og elsker den og er stolte af den, og også engang imellem kommer ud og mænger os lidt ;-). Det var egentlig bare det jeg lige ville fortælle!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu #3