Vi mænger os også engang imellem

vil du fortælle om dit bryllup?

bryllup

jeg har faktisk haft denne idé i noget tid. For brylluppet nærmer sig, og selvom vi har de “store ting” på plads, så sidder jeg og faktisk også Nicolai flere gange ugentligt og læser/kigger på noget bryllupsrelateret. Jeg sammenligner det lidt med dengang jeg var gravid, hvor jeg slubrede andres fødselsberetninger til mig. Så jeg kunne virkelig godt tænke mig at læse om andres bryllupper, og se lidt billeder derfra. Og selvom pinterest gør det godt, så kunne jeg godt tænke mig at læse om andres beretninger om deres bryllup.

Så jeg har faktisk tænkt, at nogle af jer læsere måske kunne tænke jer at dele en lille fortælling og evt. også gerne nogle billeder fra jeres store dag? Hvadenten i er blevet viet i haven, på rådhuset, i kirken eller et andet sted. Hvis nogen af jer selv har en blog eller instagramprofil, hvor i har skrevet om jeres bryllup, må i meget gerne sende mig et link, så jeg kan lure der 🙂

Du bestemmer helt selv, hvad og hvordan du vil fortælle om dit bryllup, og det ville være mega lækkert, hvis du havde mod på at dele et par billeder fra dagen også. Det behøver ikke at være billeder, hvor du kan genkendes, men evt. billeder af bordpynten, brudebuketten eller nogle andre detaljer fra dagen. Men jeg ville lyve, hvis jeg påstod at jeg ikke ville blive glad for at se brudeparret… 😉

Hvis du kunne tænke dig at berette lidt om dit bryllup her på vores blog, så send mig gerne en mail til sebrinapetersen@hotmail.com – det ville gøre mig SÅ glad!!

-Sebrina

 

5 kommentarer

 • Stine

  Sofie ude (blogger ) blev gift i weekenden og har et par indlæg om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg blev selv gift i sept 🙂

  vi fik lavet en video som du kan se her
  https://www.youtube.com/watch?v=GgGTLH7gNJw

  håber jeres bryllup bliver lige som i ønsker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   åh så vanvittigt smukt jo! Er helt rørt. 1000 tak

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde,
  det er en god idé, at du efterlyser info på denne måde 🙂
  Jeg er ikke gift endnu, men vil da også lure med og samle inspiration.
  I ønskes alt godt i planlægningen med den store dag 🙂
  Har du tænkt over kjolen og kender du Sine Strøm, designer de smukkeste eventyrlige fe brudekjoler, perfekt til et have/skovbryllup 🙂
  God weekend til du og familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Hej Maria. Mange tak. Kjolen har været på plads i lang tid nu, men tak for tippet alligevel!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi mænger os også engang imellem