tænk sig at kunne spise sin havregrød sådan!

Hvilke cocktails til vores bryllup?

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME FOR JUST SERVE IT

drinks

Det er ikke mere end en uge siden, at jeg læste Danicas indlæg vedrørende Just Serve It, som skal levere cocktails til hendes bryllup, og jeg sad bare og ventede på at Nicolai kom hjem fra træning, så jeg kunne lufte den geniale idé for ham. Han var lige så hooked som jeg, og efter vi havde regnet lidt på det, blev vi hurtigt enige om, at vi ville kontakte dem og høre nærmere om konceptet. Vi har gjort os en del overvejelser netop omkring alkohol til brylluppet. Der skal ikke mangle noget i baren, og vi har tænkt på at hyre en bartender til at mikse drinks. Men alt løber jo bare op – for der er alligevel mange ting vi godt kunne tænke os, så vi har for nu sat idéen med en bartender lidt på standby og har forestillet os at lægge en (stor) bestilling hos Just Serve It i stedet, da cocktails i dispensere bare ville være super smart og i det hele taget passe skide godt med den atmosfære vi forestiller os omkring bryllupsfesten. Og vi tror ikke på, at vi selv kan spare på den post, for alene de fine dispensere løber op i pris, og naturligvis ingredienserne til de mange cocktails. Og det vil bare gøre det så nemt at vores gæster kan tappe cocktails frem for alt det der mikseri og dårlige spildte drinks der kommer ud af det, når man selv står og blander ;-). Så vi har egentlig besluttet os for at det er det vi gør, selvom Just Serve It kun leverer i København, men vi har aftalt, at vi selv henter dispensere osv. aftenen forinden brylluppet. Vi forestiller os fem forskellige slags dispensere, altså cocktails, og naturligvis så også have shots i baren, og de for os obligatoriske ingredienser til “russian cocaine” og “galliano hot shot”. Vi tænker, at det nok skal blive godt!? MEN vi ved ikke helt hvilke cocktails vi skal bestille. Just Serve It vil endda donere et par dispensere mod lidt omtale her på bloggen, og det har vi naturligvis indvilliget i :-D. Så bliver jeg faktisk sådan helt stolt over mig selv, når jeg tør spørge om et lille samarbejde, da jeg ikke har albuerne så langt fremme, og derfor er meget glad for at have bloggen hos Bloggers Delight som til tider får hentet nogle gode aftaler i hus for os. Men den her har jeg selv stået for. Der sker åbenbart noget, når det handler om et bryllup, og når Nicolai begynder at påpege at vi altså har overskredet det budget vi i første (og anden) omgang havde sat! Ahem…. Det kan virkelig hurtigt tage om sig, for der findes jo så meget vi kan kaste penge efter, så jeg skal flere gange stoppe mig selv. Ej hvor jeg glæder mig manner. Under tre måneder til nu!

Men hvis i lige har et minut, er jeg virkelig nysgerrig på, hvilke cocktails der bare skal være til en stor fest?

Vi kan vælge imellem: Espresso Martini, Korean Kick, Kyoto, Mojito, Passion Daiquiri , Spiked Lemonade, Strawberry Daiquiri, Summer Breeze og White Russian.

Hvad synes i vi skal vælge?

 

-Sebrina

3 kommentarer

 • Emma

  Jeg ville i hvert fald vælge White Russian og Strawberry Daiquri 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Elken

  Jeg stemmer for Espresso Martini, Passion Daiquri, Summer Breeze og White Rushian 😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Elken

  Korean kick lyder også meget go 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tænk sig at kunne spise sin havregrød sådan!