altså vi har bare lidt travlt

weekendglimt og bridezillatendens

DSC_0097 (2) DSC_0106 DSC_0107 DSC_0109

Fredag havde Nicolai inviteret sine savnede håndboldgutter til grill og drinks. De hyggede sig og fik spillet kroketspil (har googlet det- det staves sådan åbenbart), fik en masse myggestik, og en god promille. Jeg fik en dark’n’stormy og hygget mig med Girls. Og så ellers i seng da jeg havde haft nogle lange arbejdsdage og også havde en vagt lørdag.

IMG_4197 [13057] IMG_4195 [13055]

Da jeg kom hjem fra arbejde lørdag fik vi besøg af en af Nicolais gode studiekammerater og hans søde kæreste, som vi mødte for første gang. Der blev grillet igen og drukket lidt vin og en enkelt drink. Jeg var så dum at snuppe en kop kaffe omkring kl. 22, hvilket betød at jeg lå piv vågen til kl. 2 om natten. Jeg bliver hurtigt påvirket af kaffe og drikker det derfor faktisk aldrig efter aftensmad. Så jeg var ret træt søndag da Alvin var frisk 6.30, men havde også en aftale med min svigerinde, som skulle med mig og børnene med ned til mine forældre hvor min brudekjole er. Vi skulle nemlig øve hår til den store dag. Og det fandt vi forholdsvis hurtigt ud af, og jeg har en god fornemmelse i maven. MEN jeg har desværre tabt mig endnu mere. Det skulle jo gerne for mit vedkommende været gået den anden vej, men sandheden er, at jeg har tabt mig 4 kilo siden januar. Og ikke bevidst. Jeg ville faktisk gerne tage på. Så jeg fik lige et bridezilla moment og frygtede at syersken ikke kan sy kjolen til og alt det der. Altså som i at jeg tudede og sådan, da jeg skulle fortælle det til Nicolai. Så hende har jeg snakket med i dag, syersken, og hun fik beroliget mig. Vi skal stadig holde fast i at kjolen først bliver syet helt til lige knap en måned før brylluppet, og det skulle ikke blive et problem.

Så det går egentlig ret fint. Jeg er begyndt at være lidt spændt på, hvornår polterabend bliver, er lidt muggen over et stort stenslag i bilruden i går, har brugt aftenen på at rode hele hjemmet efter mine briller, for så at Nicolai finder dem ude på græsplænen. Og nej, der har jeg ikke lagt dem. Det har Alvin. Så deeeeet. Jeg havde lige set at jeg måtte låne små 4-5000 fra bryllupsopsparingen til et par nye briller, for jeg kan ikke leve uden.

Og ja… det her blev noget værre roderi, men ville også bare lige sige hej.

Vi finder en vinder i morgen af Just Serve It konkurrencen. GOT kalder nemlig.

-Sebrina

2 kommentarer

 • Lyder som en dejlig weekend – tit falder jeg også i kaffe vognen ved desserttid, vin og kaffe går bare godt i spænd :p
  Og dejligt, du fik lavet en aftale med syersken! Er sikker på, du bliver fin 🙂

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Tak A. Dig kan jeg altid regne med 🙂 GLÆDER mig til at vise glimt fra vores store dag herinde på bloggen. Håber ikke vi skuffer, haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

altså vi har bare lidt travlt