Vise ord fra Aya #14

de hvideste sneaks til brylluppet

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

PicMonkey Collage

jeg satser faktisk på at jeg kan beholde de høje hæle på hele dagen, aftenen og natten, men det er nu nok også en smuuuule optimistisk, når der skal danses all night. For det skal der! Så for en sikkerheds skyld (som om!) er det jo nødvendigt med et par hvide sneaks. Det er klart! Men jeg har godt nok svært ved at vælge

 1. Disse fra asos er ret fine og tilhører jo egentlig ikke sneaks kategorien vel? Men de fås nemlig i halve størrelser og er et billigt alternativ til mange af de andre. Også selvom den engelske pund er lav i øjeblikket.
 2. Jeg har et par hvide Reebok Classic og elsker dem. De kører også halve størrelser, jeg bouncer i dem, de er klassiske og holder max. Derfor kunne jeg snildt bruge endnu et par til samlingen, men lige krydre det lidt med lidt slangeprint, ik?
 3. Noget andet jeg har tænkt på er måske at vælge en god platformsko, så jeg beholder noget højde 😉 Disse er også i den billige ende og jeg ejer ikke noget lignende i min skogarderobe, så det taler rigtig meget for!
 4. De her fra adidas har jeg i sorte og jeg ELSKER dem. De er mine yndlings i øjeblikket og så nemme lige at hoppe i. Derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig dem i hvide, og kunne derfor “gemme” mit køb under et need til bryllupsoutfit. For jeg skal nok bare have dem uanset hvad. Og det kan helt sikkert økonomisk betale sig at erhverve dem over asos i øjeblikket. En besparelse på over 200 kroner er alligevel en sjat!
 5. Asics har jeg altså også fået et crush på for tiden, og jeg tænker at de har lidt samme form på foden som mine Reebok Classics. De her måske bare lidt mere sporty og det er jeg egentlig også ret vild med!
 6. Endnu en Reebokmodel som vækker mange minder fra dengang jeg dansede jitterbug og Rock’n’Roll. Det kunne være så cool lige at trappe op i dem og give et jitterbugnummer med min bror og fætre. Men vil jeg mon få dem brugt efterfølgende? Det kan jeg ikke helt finde ud af med mig selv.
 7. Blinkesneaks! Jamen det kunne da være for fedt på dansegulvet. Men så bliver det dælme svært at argumentere over for Aya at “mor må gerne have blinkesko, men du må… ikke!?”. Så njaaaaa den går nok ikke helt. Men jeg ville elske at troppe op i dem på dansegulvet – uden tvivl!
 8. De her adidas har jeg sukket efter ret længe. De er så feminine og den bare vrist er bare så cool. Jeg ønsker mig dem virkelig, men de er også lige i den dyrere ende, så ja… jeg er i giga dilemma kan i nok regne ud!?

Hvad synes i?

-Sebrina

3 kommentarer

 • Maja

  100 % nummer 8!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg havde nr 8 på til mit bryllup! Er vild med dem og har brugt dem helt utroligt meget efterfølgende. Synes det er det bedste argument for at købe lidt dyrere sneaks til sit bryllup 😜😎❤️ pøj pøj med valget og festen. Bare jeg kunne gøre det igen! 👰🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg købte blinkesneaks til mit bryllup. De var et hit! Og folk nævner det stadig en gang i mellem 🙂
  Har et par billeder hvor det ligner jeg har en rigtig sigøjnerkjole på fordi kjolen lyser forskellige farver i bunden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vise ord fra Aya #14