mandagsfri #12 uden fri!

de sejeste herhjemme

aya aya2 aya3

Det er jo ikke kun Nicolai og jeg der skal vises frem her. Vores børn er jo de sejeste, hvis jeg skal være helt objektiv…. og her er lidt outfitbilleder af Aya fra den sidste uge ;-). En god blanding af at være hip, piget og cool. Og det er lige hvad hun er. Hun har jo i flere år haft helt egne stærke meninger om sit tøj, og er i en periode lige nu, hvor det ikke behøver at være pink eller lilla. Så det er vi nogen der er ret glade for, ahem..

Lige nu er begge børn nede hos mormor og morfar, så det betyder en nat uden forstyrrelser. Altså vi er efterhånden færdige med al det nattetjuhej, men begge børn kommer ind i løbet af natten og med en god omgang varme og to snurretoppe, så higer vi en smule efter en nat uden forstyrrelser. Bliver fandme skønt!

Så godnat herfra!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mandagsfri #12 uden fri!