giv os mere varm weekend! (med video!)

mandagsfri #12 uden fri!

jeg havde ikke fri i går. Derimod var jeg på arbejde fra 9-19. Det er pga. mine kolleger har ferie, så slet ikke den mest spændende #mandagsfri og også ret kort! Til gengæld lover jeg at næste mandagsfri bliver noget bedre, for der kører vi til Sverige! Juhuu.. I dag har Nicolai arbejdet hjemmefra, fordi han måtte forbi dyrlægen med Nellie, og jeg havde en kort dag på arbejde fra 9-14, så vi kunne sammen hente to glade børn og melde at de nu går på ferie. Aya løb os meget glad og stolt i møde, for endelig var én af de meget løse fortænder faldet ud. Så det var 3. tand der røg. Store pige! Og så over og hente en træt Alvin. Jeg har fridag i morgen og børnene skal med mig til syersken, som skal rette brudekjolen helt til, og så overnatter de hos mormor og morfar til torsdag, og fredag tager Nicolai dem med på arbejde. Så vi er lidt gået i feriemode herhjemme, i hvert fald børnene, og vi voksne prøver også at drosle lidt ned. Næste år skal vi helt sikkert holde ferie tidligere!! Og gerne minimum tre uger 😉

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

giv os mere varm weekend! (med video!)