den der søskendekærlighed

projekt forhave i sigte

have1 have2 have3

Vi har besluttet os for at skrotte græsplænen i forhaven og gå all in på fliser. Vi har jo allerede et ret stort areal derude med fliser, men vi har lidt fortrudt, at vi ikke bare bestilte at hele forhaven skulle være med fliser dengang vi skulle flytte ind. Men dengang troede vi, at det ville være godt med lidt græs der. Men vi har fint med græs i baghaven, og vi er faktisk lidt trætte af det lille grønne frimærke foran, som er ujævnt, med ukrudt, brune pletter osv. Så noget af vores ferie skal bruges på at få lagt de fliser. Omkring ca 15 m2, så det er ikke så galt. Og så skal der bare være endnu flere krukker og også nogle loungemøbler af en art. Og gerne også en lidt smart bålplads. Vi er meget i forhaven. Vi har meget sol og læ der, og det er jo lige ud til fællesarealet, hvor børnene bare tilbringer meget tid, så det er så oplagt og nemt at være lige der. Her i sommermånederne er det lidt en forlængelse af stuen, og det bliver så skønt at vi endeligt får gjort mere ved det. Glæder mig helt til at gå igang, selvom vi jo ikke lige har prøvet sådan et projekt selv. Men vi har da heldigvis noget familie og naboer med lidt mere erfaring omkring sådan noget end vi har. Og så gælder det vel også bare om at kaste sig ud i det og lære lidt selv? Og google.. altid google ik?!

Iøvrigt har vores mynte, basilikum og rosmarin det bare så godt derude, og jeg forestiller mig, at vi skal dyrke lidt mere derude. Og have lidt flere blomster og planter. Jeg er blevet helt glad for det der med at gå og nusse lidt om de grønne sager. Hvem havde troet det!? Sådan er det åbenbart at blive 30 😉

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

den der søskendekærlighed