lysboks til 159 kroner

sådan ser mor ud herhjemme

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

picmor

sådan har jeg blandt andet set ud den seneste uges tid!

  • på øverste billede er jeg i gina tricot (næsten) fra top til tå. Jeg har nok en svaghed for striber – det er jo så pænt! Trøjen er et ualmindeligt godt kup – nemlig købt for 39 kroner på udsalg 😉 Nederdelen er så let og behagelig og jeg elsker farverne. Den koster også kun 119 kroner og findes i flere farver lige her. Jeg har mine Reebok Classic sneaks på – vist nok de eneste par hvide sneaks jeg ejer (lidt endnu 😉 )!
  • i midten er jeg også i et kup – fra sidste år! Nemlig fra H&M Divided linjen og jeg har faktisk brugt den kjole meget. Jeg har det virkelig godt i ‘bodycon’ kjoler, og den kjole har tjent den halvtreller hjem mange mange gange! Synes den er sej, og den kan dresses både op og ned. Aya udtrykte meget spontant, da jeg stod og redte mit hår imens jeg betragtede mig selv i spejlet; “du er flot mor” <3.  Hun er så god til at komplimentere, og jeg nyder det så længe det varer. En dag lyder der jo nok “ej mor – dét er altså kikset!”
  • på billedet med Nellie er jeg i en flere år gammel skjorte. Mere end 3 år gammel, for jeg kan huske at jeg købte den lige efter Alvin var født. For skulle bare have noget nyt tøj, som jeg kunne amme i. Husker ikke mærket… Den holder stadig big time, og jeg skal så meget have flere prikker i min garderobe! Mine jeans er fra Envii, som jeg købte på lagersalg, og lige måtte klippe lidt af længden, så de sidder fint ved anklerne.
  • nederst er jeg i meget feminin plisseret nederdel fra gina tricot. Også et udsalgskup for blot 125 kroner. Den var kun tilbage i str. S, og desværre lidt for stor, men det kunne jeg jo selv fikse med lidt nål og tråd. Føler mig ret fin og let i det, når jeg har den på, men kan godt lide at gøre den lidt mere “rå” ved at tilføje endnu en stribet sag. Én af mine mange yndlings t-shirt fra gina tricot, som kan erhverves for 79 kroner i flere farver.

Håber virkelig at der er mange dage tilbage i bare ben og tæer, for det er jeg slet slet ikke færdig med!

-Sebrina

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lysboks til 159 kroner