de hvideste sneaks til brylluppet

weekend med bonusfilm!

DSC_0055 (3)  glimt fra en skøn og mere afslappende weekend set i forhold til sidste weekend. Det var tiltrængt!

Fredag var der hjemmelavet æblekage (sådan en nem smuldredejssag) og lidt vaniljeis til imens Disneysjov kørte over skærmen. Så velkendt, så rart og hyggeligt. Da børnene var lagt miksede Nicolai nogle lækre friske sommerdrinks med blandt andet hans hjemmelavede ribssaft, og så nuppede vi lige lidt Orange Is The New Black, for vi manglede faktisk lige nogle episoder af sæson 3, og følte os pludseligt uendeligt bagud!

DSC_0057 (2) DSC_0059 (1)Lørdag vågnede Alvin kl. 7 og mente at hans far skulle stå op sammen med ham. Så det gjorde han så, og lavede pandekager. Han er uden tvivl verdens bedste far og kæreste.  Vi elsker alle pandekager herhjemme, men hvem pokker gør ikke det? Nicolai susede så afsted til bodypump, og jeg og børnene puttede den lidt i sofaen indtil jeg skulle i træningstøjet og børnene i tøjet, så vi kunne komme op og mødes med Nicolai i træningscentret. For så var det min tur til en god omgang bodycombat. Første træning i en uge efter sygdom havde floreret i kroppen. Det var rart – og hårdt! Børnene er stadigvæk ikke store nok til at kunne være alene imens vi “overlapper” hinanden til træning, så de skal med derop, og det fungerer fint for os.

Hjem lige og spise frokost og rydde op, og ipad’e den lidt, for vi fik venner til aftensmad. Her blev der grillet og drukket vin og aperol spritz og snakket til midnat. Så hyggeligt!

spritSøndag sov vi til en 7.30tiden. Klokken 5 var jeg træt af at blive vækket med spark og en Aya der nærmest havde lagt sin str. 116 oven på hele min krop, så jeg pressede mig ned i hendes juniorseng og fik nogle sammenhængende søvntimer. Tror faktisk ikke nogen af os havde fået en optimal nattesøvn, så vi var lidt møre i det søndag formiddag. Nicolai skulle dog ud og køre lidt motorcykel, for det er han igang med, og til middagstid kom en god veninde og hendes skønne piger forbi til frokost og en masse legetimer. Hendes piger er jævnaldrende med henholdsvis Aya og Alvin, så der var gang i den og de havde medbragt hjemmebagte chokomuffins. Hurra! Derefter drog vi alle ud lidt trætte og irritable for at handle ind til ugens indkøb. En hurtig aftensmad blev lavet, børnene blev puttet, og jeg gik så kold på sofaen kl. 19 og sov helt til kl. 23, hvor Nicolai spurgte om jeg ikke skulle med ind i seng. Og det var så den weekend! En helt perfekt afslappende én af slagsen.

Og som bonus har jeg haft gang i videofunktionen og fanget nogle moments. Noget som vi vil prøve at gøre i vores weekendener. Vi har dog ikke telefonen så meget på os, simpelthen fordi vi jo bruger meget tid med børnene og derfor ikke kan have den i hånden hele tiden, og sådan skal det også være. Kan nogen anbefale en god videoapp iøvrigt? Og ja… vi har hørt ret meget Rasmus Seebach………

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

de hvideste sneaks til brylluppet