Hvis ikke du bliver rørt..... (Sponsoreret video)

Brudesko og ny bil!

bil bil3 bil4 sko

jeg har haft en fridag i dag. En meget god én af slagsen. Jeg startede nemlig ud med en god hård omgang træning – allerede kl. 8. Det er altså fedt at starte dagen sådan. Nå, men derefter en tur til Slagelse for at hente brudekjolen. Jeg var ret spændt, for den skulle lægges ret meget ind… Men den sad bare lige som den skulle. Og da jeg satte mig i bilen og kørte afsted med kjolen på bagsædet, så løb tårene bare. Det er jo crazy, men det var nok bare en befrielse, en lettelse. Jeg grinede af mig selv, for havde slet ikke forestillet mig at jeg ville reagere sådan, men den er bare så smuk – og helt unik. Et rigtig kup. Og derfor helt 100% mig. Og det er allervigtigst for mig, for når jeg føler den, så smiler jeg nærmest konstant, og det smukkeste er i mine øjne, smilet, roen og at hvile i den kjole man har på. Uanset hvilken form, farve eller længde den har. Jeg kørte forbi min mor hvor kjolen nu hænger, og næste gang jeg skal have den på er altså d. 03.09.2016. Og der er ikke længe til! Derefter fik jeg købt noget drikkelse som skal bruges til brylluppet, og så hjem og hente glade børn, og lige hive brudeskoene frem og gå rundt med støvsugeren imens. De er altså også helt perfekte de sko. De er fra Anniel og mega lækre at have på og noget så smukke. Og faktisk en rigtig dansesko 😉 Der er gået bryllupsfeber i den, og helt ærligt…. det er fedt!

Nå, men Nicolai nåede lige hjem fra arbejde og så var det afsted til svømmeren, for svømmesæsonen er igang igen, og nu er Alvin også begyndt. De svømmer begge kl. 17, i hver deres bassin og der skal være en forælder med i vandet. Med tiden bliver det ikke nødvendigt på Ayas hold, og det gør det hele lidt nemmere, hvis ikke vi begge behøver at være med. Men vi har dog også allieret os med morfar, som også gerne tager med i svømmeren, hvis der er dage hvor vi begge ikke har mulighed for at nå det til kl. 17. Det er nu rigtig sjovt at være i vandet, og det er helt utroligt hvor glad Aya er blevet for at svømme. Når det hele bare bliver gjort i hendes tempo og hun ikke bliver presset alt for meget, så overhaler hun bagom. Sidste år turde hun rent ud sagt ikke en skid, men som med alt muligt andet, så shiner hun når hun først føler sig tryg og sikker, og så er hun bare rockersesj. Ja der gik lige lidt pral i den, men hun gør mig så stolt, og jeg bliver så glad når hun bare griner og hygger sig, og også gør sig umage og vil være dygtig.

Nå, men der er mere nyt herfra. I går blev Mr. Grey skiftet ud til en blå version. Vi har jo en rigtig fin leasingaftale hos Ford, og er ret glade for Ford Fiestaen, så vi valgte samme model, bare i en blå. Jeg syntes det var på tide at få lidt farve på bilen igen. De behøver ikke altid at være grå eller sorte vel?!

Nå, jeg har en del gøremål at nå – Nicolai er til håndboldtræning, han kan nemlig nå til træning efter svømning. Han valgte jo ellers at stoppe for et år siden, men efter jeg har fået nyt arbejde og bedre arbejdstider, så er han igang igen. Det er vi alle glade for, og vi glæder os til at heppe på sidelinjen!

-Sebrina

6 kommentarer

 • Stinne

  Hvor er din fine blå nederdel fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hej, ved godt at indlægget er gammelt men faldt over det da jeg søgte på Anniel, bestilte du skoene fra deres officielle hjemmeside?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Hej nikoline
   Jeg bestilte skoene inde på den officielle hjemmeside 🙂

   Vh Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej Sebrina
  Jeg har også et spørgsmål til de vildt flotte sko – jeg har nemlig også forelsket mig total i dem! Men jeg er bare i tvivl om størrelsen… Hvordan vil du vurdere dem? Store eller små i størrelserne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   De er true to size. Jeg er en str. 37,5 og har derfor altid lidt issues med de mærker, som ikke har halve numre. Men her svarer en 37,5 til 37,5. Det er uden tvivl de bedste og mest behagelige heels jeg har!
   Kh Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis ikke du bliver rørt..... (Sponsoreret video)