Jeg har nu også været på polterabend

og så var det lige at vi sad og så brudevals og Jens Werner…


brudevalsen! Den har vi egentlig ikke skænket den store tanke. Jo vi ved at den kommer, men havde ikke lige gjort os tanker om at skulle øve og sådan. Men så her søndag aften kl. 20.50 imens Nicolai var i Netto for at købe mælk, så jeg lige på facebook en anden kommende brud havde været på polterabend og blev undervist i brudevalsen. Og så var det at jeg hurtigt youtubede “brudevals” og stødte på Jens Werner, og da Nicolai lige kom ind ad døren hørte jeg mig selv sige; “skal vi ikke lige bare øve brudevalsen en enkelt gang?”. Så det vil vi lige gøre! Om en uge er vi iøvrigt mand og kone. Og vi er rimelig casual sådan lige nu og her.

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har nu også været på polterabend