Halmstad, UNO og flyverleg

en tur i svømmeren kan også noget! Og samsovning

DSC_0045 DSC_0048 DSC_0050 (2) DSC_0052 (2) DSC_0053 DSC_0061 DSC_0064 DSC_0070

altså selvom Båstad har den mest lækre strand, så er det ikke dér vi har tilbragt vores ferie. Dét har vejret desværre ikke været til. Så i går valgte vi at prøve svømmehallen i Halmstad Arena, som er blandt Sveriges største äventyrsbad, hvis vi nu skal blive lidt i det svenske…. og sikke et hit! Det kan virkelig anbefales. Der er tre rutsjebaner, vipper, strømbad, børnebassin, boblebad og naturligvis også et “rigtigt” svømmebassin. Vandet er en temperatur så selv jeg, som altid har blå læber i svømmehallen (ja dem i ansigtet!!), nød at være i vandet. Den var godt indrettet, så vi havde et godt overblik, og der var en god akustik, rent osv.! Jeg er ret sart hvad angår svømmehaller, omklædningsrum osv. Faktisk er jeg på mine ældre år egentlig ikke særlig meget fan af svømmehaller, og har haft det fint med, at det var Nicolai der plaskede med først Aya, og derefter Alvin til babysvøm, og også har haft tjansen af at gå til svømning med Aya. Det har intet at gøre med, at jeg ikke vil vise min krop og sådan. Jeg hader bare at fryse. Og så hader jeg små nullermænd og hårene på gulvet og i afløbene. Og larmen. Men det skal jo helst ikke smitte af på børnene, og de ELSKER svømmehallen – heldigvis! Men det var helt rart, at selv jeg også syntes det var sjovt.

Derefter kørte vi til endnu en hyggelig by – Ängelholm, som byder på lidt shoppingmuligheder og cafeer og god casual stemning. En virkelig fin, gammel og charmerende svensk by, hvor der blev spist kage, drukket kaffe og smoothies, og så fik vi knaldet lidt penge af på tøj til børnene, og jeg fik gjort et godt kup med nogle lækre støvler! Det blev til tidlig aftensmad, da der på torvet var en stor scene med et eller andet band som sang ABBA numre, eller øvede sig til koncerten om aftenen, og dét var børnene fuldstændigt opslugte af. De elsker musik og så kunne vi sidde dér og spise og synge med på ABBAnumre, og børnene troede jo, at det var en kæmpe koncert. Egentlig ret hyggeligt, og vi snakkede om, at vi så meget kommer til at rende på Langelandsfestival de næste par år 😉 Det er rart, at de faktisk er ved at have en alder, hvor det ikke ville være så dumt. Uden egentlig at have nogen erfaring med det…!?

Nå derefter hjem og lige nuppe en dessert og fange endnu en frø ;-). Derefter fandt Nicolai en blog, som byder  på en masse godnathistorier til børn, for vi har glemt bøgerne derhjemme. Men det har fungeret fint at læse op fra telefonen, imens de lå under dynen i et mørkt rum, og derefter blev jeg siddende til de sov. De har været helt overtrætte og overgaerede de andre aftener, og det har taget en krig at få dem puttet, da de jo ikke er vant til at blive puttet sammen, så der er blevet pjattet og leget og alt det der, og selvom det er ferie og de også skal have lov til at pjatte og hoppe rundt i sengene, så når både Nicolai og jeg til et punkt, hvor at NU skal der være ro. Og erfaringen er også bare, at hvis børnene får deres søvn, så er den kommende dag bare også meget sjovere. For alle. Og også meget rart at Nicolai og jeg lige har et par timer sammen uden børn inden vi går omkuld. Så efter jeg havde læst en lang hyggelig historie, blev jeg siddende og læste blogs, og hurtigt faldt børnene faktisk i søvn. Det var egentlig super hyggeligt, og jeg gentog samme seance i dag, da vi er hjemme hos mine forældre nu, og også har puttet dem i samme rum. Og endnu engang var det så hyggeligt. Og de har faktisk sovet ret godt sammen, når de endelig er faldet i søvn. Vi prøvede jo med et fælles soveværelse og legeværelse da Alvin blot var omkring et halvt år, og det gik ikke. Men overvejer det næsten helt igen 😀 . Men egentlig er det jo også bare fint, at de kan huske tilbage på ferierne på, at det var der de blev puttet sammen. Men bliver det sådan at de efterspørger det, og begynder at sove sammen på deres værelser, så gør vi det helt sikkert. Jeg selv har sovet meget sammen med min bror, og jeg synes, at der er noget helt specielt og særligt ved at lade søskende sove sammen, og det betyder nok også at de så ikke ligger i vores seng lige så meget. For det kan altså godt give en dårlig nattesøvn for Nicolai og jeg.

Nå, i dag kørte vi igen til DK, fordi vi jo er blevet beriget med en lille fætter, vi meget gerne ville hilse på. Så vi overnatter alle hos mormor og morfar. Vi har lejet vores hjem ud til i morgen formiddag, så der var ligesom ikke så mange andre muligheder. Men det er altså også hyggeligt, og det var så fantastisk at hilse på fætter Vester.

I morgen skal der knokles lidt, da vi jo vil bruge noget af ferien på at få lagt fliser, og det projekt skal vi have ordnet her i weekenden. Bliver fedt! Vi har dog planer om at skulle se OL åbningsceremonien, og nu er der jo kun 1,5 time til, men det er lidt irriterende at det er så sent. Men den SKAL bare ses. Så må vi drikke lidt ekstra kaffe i morgen 😉

-Sebrina 

2 kommentarer

 • Søskendesamsovning er SÅ hyggeligt! C og C har sovet i samme seng, siden vi kom hjem fra Langeland for tre uger siden. De sover faktisk mere roligt, når de ligger sammen. Der er i hvert fald ikke lige så mange mareridt og ‘jeg er tørstig’ osv.
  Og så er det bare virkelig hyggeligt, at de ligger og småfniser og taler sammen, inden de falder i søvn. Selv om det godt kan kamme lidt over med pjat og snak ind i mellem;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Det lyder da til at være en succes! Det må jeg lige høre mere om 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halmstad, UNO og flyverleg