når feriedagen begynder kl. 6.30

Halmstad, UNO og flyverleg

DSC_0058 DSC_0062 DSC_0066

I dag lagde vi ud med at køre til Halmstad. Den by har vi også besøgt flere gange, og den har virkelig noget at byde på. Udover shopping er det en charmerende by med en god puls med gode madsteder og hyggelige caféer. I dag tog vi bare en hurtig tur primært i centrum, hvor jeg lige fik købt en basis peplumbluse, da jeg kunne få den i xs, og Nicolai blev beriget med et meget lækkert slips, og fik prøvet nogle alt for lækre sæt fra Morris Heritage. Jeg ærgrede mig helt over, at jeg ikke lige var lidt kæk med kameraet og postede ham på instagram, for er næsten helt overbevist om, at de så ville tilbyde ham at blive model for dem 😉 – haha. Frokosten blev noget traditionelt svensk, men Alvin var ikke lige i hopla, så maden blev kastet lidt hurtigt ned, da det samtidig væltede ind med mennesker, og vi magtede ikke lige, at han bare skulle drikke sig mæt i cola (som han bestemt mente var det helt rigtige), men magtede heller ikke Alvins temperament i fuldt flor og sugarhighness. Ak ja, treårs alderen har virkelig sin charme på godt og ondt. Aya fik brugt sine svenske lommepenge i Tigerbutikken, og det var meget svært for hende at vælge. De penge havde hun fået af mormor og morfar, og har virkelig passet godt på dem. Så da det så kom til stykket var det svært for hende at bruge dem ;-). Men hun forelskede sig alligevel i en hårbørste med spejl (eller spejl med børste!?), virkelig smart, og indtil videre har den været hver en svensk krone værd, og tror næsten hun ligger og holder om den i søvne.

DSC_0072

derefter hjem og nappe en morfar imens Aya og Alvin fik en time med iPads. De har ellers ikke været i brug i flere dage, men Nicolai og jeg kunne nærmest ikke holde øjnene åbne, så det var win win for alle. Derefter et slag UNO, hvor Aya vandt, og så kørte vi ud for at sende postkort og bare ellers se lidt mere af Båstad og omegn. Og blot et par kilometer udenfor byen faldt vi for en slags lille outletby, hvor vi ikke rigtigt fik købt noget og pludselig også blev mødt af en stor regnbyge.

DSC_0073 (2) DSC_0077 (2) DSC_0079

hjem igen og spise aftensmad og give den gas med akrobatik og underhylere. Og okay, også det der nye stories på instagram. Jeg er ikke for god til at bruge Snapchat, så jeg er egentlig mere til at bruge instagram.

DSC_0084

og i skrivende stund fik jeg et længe ventet opkald fra min bror. Så kan dagen i dag ikke slutte bedre <3

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

når feriedagen begynder kl. 6.30