Mandagsfri #15

Hvis ikke du bliver rørt….. (Sponsoreret video)

Indlægget er sponsoreret af P&G

Altså det er ikke nødvendigt med så mange ord for ovenstående kampagne; ’’Thank you, Mom”. Jeg tror ikke at man behøver at være mor for at blive rørt over denne video. Men den rammer lige plet hos mig. Jeg har et tæt forhold til min mor, og så elsker jeg OL, og ja, så er jeg jo selv mor. Så når morfølelser og OL kombineres i én video, ja så får jeg tårer i øjnene og kuldegysninger. Nicolais kommentar, da han så videoen; “okay den er jo lige dig!”, og det er den. For det første så betyder min mor virkelig meget for mig. Og så elsker jeg OL. Hold nu fast hvor har jeg tudet den seneste uge, og jeg har nærmest et girlcrush på Pernille Blume. I har vel set klippene, hvor man ser hendes mors reaktion på Pernilles guldmedalje, og så Pernilles reaktion når hun ser sin mors reaktion!? Ellers er det på tide! Det er perfekt <3

For tiden snakker jeg med min mor hver dag. I aftes ringede jeg til hende, fordi jeg havde optur over at kjolen er færdig nu. Så den skal vi, altså min mor og jeg, hente på torsdag. Min mor var den eneste (foruden børnene), som var med mig, da jeg skulle prøve kjolen. Og hun beroligede mig, da jeg var ked over de for mange tabte kilo, som heldigvis er kommet lidt tilbage. Hun beroliger og fortæller mig at det nok skal blive rigtig godt det bryllup. Ligesom hun altid har gjort ved alle de store ting og oplevelser i mit liv. Altid er hun der, og hun tilsidesætter sig selv før mig og sine børnebørn, og har altid været en fantastisk mor.

Thumbs up til P&G for denne video.

-Sebrina

 

2 kommentarer

 • Julie

  Uh, jeg tror ikke jeg tør se den lige nu.. Jeg har nemlig sådan en dag hvor jeg s.a.v.n.e.r. Min mor, som desværre gik bort for snart 4 år siden 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Åh det er jeg virkelig ked af 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsfri #15