Mandagsfri #16

Jeg har nu også været på polterabend

FullSizeRender

Så blev det min tur til at åbne lidt op for min polterabend for lidt over en uge siden. Jeg var hjemme hos en af mine håndboldkammerater fredagen inden min polterabend, med både Aya og Alvin så de kunne lege lidt med hans datter og vi kunne lave lidt mad. Han har en fra sin kærestes familie boende imens hun studerer, og hun fik afsløret, at han (min kammerat) skulle på polterabend om lørdagen og skulle passe hans datter imens. Så jeg havde en anelse om at det var min polterabend 😉

Andet hint var at jeg fik lov til at “sove længe” om morgenen. Utroligt at så små ændringer kan afsløre så meget 😉Men jeg blev overrasket med morgenmad af familie, venner og svigerfamilie omkring klokken 08.15. Tror vi var omkring 15 stykker. Til Sebrinas polterabend havde veninderne haft shots med og var gået hårdt til den fra morgenstunden, men vi var faktisk ret afdæmpede og spiste kun morgenmad og lækker juice. Jeg rendte rundt for at finde noget tøj jeg kunne tage på, selvom jeg ikke vidste præcis hvad jeg skulle, men fik altså pakket en taske med skiftetøj, HVIS vi nu skulle i byen på et senere tidspunkt. 

Vi kørte afsted mod Høje Taastrup til en paintball/hardball skydebane. Jeg har altid frygtet paintball, da jeg har set de mærker ,som folk er kommet hjem med efter at have været ude at skyde. Men til mit held havde de valgt at det skulle være hardball, som har lidt mindre kugler. Så vi rendte rundt derude i næsten 2 timer og svedte utroligt meget. Stadig uden øl og sprut, og jeg havde en fornemmelse af, at det skyldes at man anbefalede at man ikke var beruset på banen og min “best man” Daniel går en del op i, at der ikke skulle gå noget galt på dagen og vi eventuelt skulle blive afvist, hvis vi havde drukket eller lignende. Det var super skægt, selvom det gjorde ret nas at blive ramt og derfor også gjorde, at vi var ret paranoide når vi bevægede os rundt på banen. Jeg og mit hold tabte lidt for mange gange, og jeg var også lidt mere genkendelig end de andre med små lyserøde englevinger på.

Da vi var færdige tog vi hjem til en af mine håndboldkammerater og fik noget frokost, den første øl af mange og fik snakket og spillet lidt drukspil. Jeg kan ikke engang fortælle hvilket spil det var, da det var en form for rollespil Daniel havde fundet på nettet. Vi blev så afbrudt i spillet, da der kom en stripper. Rimeligt akavet klokken 13-14 stykker uden så meget øl indenbords og samtidig med at strip bare er akavet i sig selv. Det tog 5 minutter og så fik vi spillet videre med den oplevelse “rigere”.

Derefter tog vi en Uber ind til Islands Brygge til vandpolo. Solen valgte at forsvinde da vi kom derind, samtidig med at jeg blev monteret i et LÅNT Borat kostume fra en anden polterabend. Meget koldt, hårdt og sjovt. Dejligt der var et varmt bad vi kunne tage bagefter i en skurvogn. Derefter tog vi ind til Istedgade, hvor vi spiste lækre burgere på et fancy take away sted, inden vi tog over på en  bodega hvor vi spillede terninger, billard og snakkede. Der gik vi all in på sprut og øl, og der var nogle få, der gik under bordet her inden vi kørte videre ind til Bremen, bare for at se at den så ret lukket ud. Så vi skiftede hurtigt over til at det var Heidi’s Bier bar istedet. Virkelig fed stemning, og vi dansede og sang indtil klokken 03.00, hvor der var 4 tilbage inkl. mig.

Alt i alt fantastisk dag som virkelig toppede efter klokken 19.00 og frem! Holdt ikke helt så længe som Sebrina, så hun har håneretten 😉

-Nicolai

1 kommentar

  • Godt at burger, billiard og bajere kom på bordet efter den småkiksede stripper og englevinger 😉 Men man går vist ikke fri for et par ydmygelser på sådan en dag.
    Det lyder bestemt til at have været både festligt og skægt 😀

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsfri #16