Lige nu #7

jeg har været på polterabend!

polter polter2

denne “weekendsindlæg” bliver kun lige lidt få billeder og et par rørstrømske linjer om min polterabend #pølseklokkepolter, som var i lørdags. Sådan en dag jeg jo i mange mange år har snakket om, og pludselig kom dagen. Det er virkelig syret! At mine veninder kom fløjtende ind i vores hjem og beordrede mig at komme i kamptøjet. Og jeg var klar. SÅ klar. Og det var en helt gennemført polter lige i min ånd, så jeg var et stort smil hele dagen. Beruset af både alkohol og kærlighed, og jeg er helt rørt og stadig sådan hel mundlam, fordi det bare var så perfekt! Og stadig også træt. Vi blev ved helt til den lyse morgen og dagen bød blandt andet på twerking, sejltur, quizzer, nøgen mand, grin, tårer,high fives, en masse shots, dans og bare perfekt selskab. Jeg havde slet ikke turde håbe på sådan en polterabend og er simpelthen så rørt over at mine veninder har brugt tid og penge for at gøre dagen så spot on, som den var. Jeg er fantastisk heldig og nærmest lykkelig og stadig meget hæs. Glæder mig så forbandet meget til brylluppet og fejre dagen med dem og familien.

Nu sidder jeg fuldstændig afslappet i en hyggelig lille hytte i Båstad, Sverige med dyne og et glas rosé. Ferien kunne ikke have startet bedre!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu #7