Weekenden uge 33 (med video)

Mandagsfri #16


Endelig fik jeg smidt videoen på bloggen. Min telefon kører igen langsomt, og efter brylluppet må jeg lige finde ud af et andet abonnement så jeg har fri data, for det andet bliver jeg træt af. Eller jeg ER træt af det. Mega træt af det. Jeg modtager kun beskeder, mails osv. når jeg er hjemme igen, og det er altså irriterende. Især når jeg er på arbejde i 10 timer…

Nå, det var ikke det indlægget skulle handle om! Det er jo bare en mandagsfri video. Og der er noget træning, et syn af mig i bodystocking (uha!), loppefund, Ayas første hip-hop time (succes!) og bare lidt bryllupsforberedelser.

jeg er lidt presset disse dage. Og sådan bliver det jo nok helt frem til brylluppet. Så skulle der gerne blive lidt “luft” igen. Det er egentlig ikke kun brylluppet der fylder, men andet bliver ligesom sat lidt på standby. Eller jeg prøver på det, selvom det slet ikke lykkedes 😉 Mit hoved kører for fuld hammer og lige nu føler jeg en form for…. utilstrækkelighed. Må igang med mine lister jeg kan strege, for det fungerer ret for mig i sådanne “perioder”.

-Sebrina

1 kommentar

  • Cecilie

    Skøn video 🙂 Den bodystocking ser dejlig ud. Hvilket mærke er det? Har længe overvejet at investere i en 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden uge 33 (med video)