og så var det lige at vi sad og så brudevals og Jens Werner...

Her vrimler med legekammerater

vri vri2 vri3 vri4 vri5

hvis jeg skal nævne noget som være det bedste ved at bo her hvor vi bor, så er det uden tvivl alle de andre børn. Seriøst, det vrimler med børn, og der er altid legekammerater lige uden for døren. Det er virkelig noget vi og børnene værdsætter meget højt, da vi bestemt er klar over, at det ikke nødvendigvis er en selvfølge når man flytter og slår sig ned et sted. Og det er jo heller ikke et behov vi måske havde inden vi flyttede hertil, men nu har vi det, og kan absolut kun se fordele ved det, og vil ikke undvære det! Det er ikke kun det sociale aspekt i det at have en masse legekammerater, men der er altså også lidt praktiske fordele ved det. Og at det på ingen måde er et problem hvis jeg f.eks. er alene med børnene en søndag formiddag, så kan jeg godt lige smutte op og handle hurtigt ind imens andre forældre holder øje med mine børn. Og omvendt. Vi hjælper også hinanden med at hente og bringe og alt det der. Og naboer der gerne lige lufter Nellie.

I lørdags var der vejfest, og sikke et vejr 🙂 Vi var dog ret smadrede, da vi havde haft en mega hyggelig dag hos min moster og onkel, som fik omlagt deres indkørsel med fliser, da det ikke var blevet gjort ordentligt for nogle år siden. Så mine fætre havde arrangeret et surprise arrangement hvor vi kom og hjalp til, og så blev det klaret på en lørdag. Noget der ellers ville blive ret dyrt eller tage lang tid, hvis de selv skulle klare det. Og der er jo også en masse andre børn, så Aya og Alvin havde jo leget hele dagen der også, så det var en begivenhedsrig lørdag. Nicolai og jeg var begge færdige kl. 22.30, og naboerne var meget forstående pga. det kommende bryllup und so weiter, men de havde da festet til ret langt ud på natten… nok til det blev voldsomt torden- og regnvejr. Shit det var voldsomt her, og vi blev alle fire vækket på et tidspunkt af de kæmpe brag.

Men ville egentlig bare vise lidt stemningsbilleder fra i lørdags, hvor der inden festen blev leget med vand – naturligvis!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

og så var det lige at vi sad og så brudevals og Jens Werner...