"må jeg ikke godt få leverpostej med?"

Weekenden uge 33 (med video)

DSC_0012 (3)Fremover prøver vi at lave de her weekendindlæg med video (også). Fordi vi åbenbart er dovne. Det er jo så ligetil lige at filme med telefonen, end at gøre sig umage med kameraet, selvom jeg nu faktisk godt kan lide at se på lidt pænere billeder, men ak, jeg må finde et mindre kamera, men stadig godt kamera, som gør det lidt nemmere at have med. Er det så Olympus vi er ude i? (hilfe please!)

Weekenden begyndte lidt sent. Jeg var lidt sent hjemme fra arbejde, og Nicolai var ude at køre på motorcykel. Han er jo igang med at tage motorcykelkørekort, og er snart ved vejs ende ;-). Det er min far der er hans kørelærer, så han kunne have Alvin med i bilen, imens de så kørte rundt og gav Nicolai ordre. Han faldt så i søvn imens…. klart nok, det var et lidt kritisk tidspunkt dér i ulvetimen. Aya var hos bedsteveninden og planen var at hun skulle overnatte der.

Der blev serveret spaghetti med kødsovs, og vi fik også set Disneysjov Ret hyggeligt at have lidt alenetid med Alvin. Så var det Alvins puttetid, og så fik vi skrevet ned, hvad vi mangler at handle ind til brylluppet. Det nærmer sig nu, og det der med selv at planlægge alt selv, er alligevel ret omstændigt ;-). Men vi hygger os med det! Kl. 21.30 mente Aya dog at hun skulle hjem og sove hos sig selv, så over og hente hende. Vi var jo hjemme og hun var ikke ked af det eller noget, og havde hygget sig meget. Hun sov dog med det samme da hun kom i seng, så vi sov næsten helt til kl. 8 lørdag.

DSC_0014 (3)

Lørdagen gik så med træning, legeaftale, børste Nellie som fælder helt sindsygt og andre praktiske opgaver. Og OL naturligvis. Og da børnene var lagt, smuttede jeg  i fakta og blandede slik, og så ville vi se en god film. Én eller andet gangsterfilm med Johnny Depp, som han vist har vundet lidt for. Den var meget kedelig, og jeg faldt i søvn. Det er der ikke så meget nyt i, haha. Selv Nicolai gad heller ikke at se den færdig. Så vi kom da nogenlunde i seng til en god tid.

DSC_0016 DSC_0018

Søndag stod for mit vedkommende på arbejde, og Nicolai og børnene tog ind til byen, hvor Aya skulle forhøres lidt om nogle is-emballager, og fik jo så lov til at spise en del is. Og så fik de sig en god dag inde i byen i det gode vejr. Imens arbejdede jeg (tsk!). Nå, men jeg var hjemme ved en 16tiden og fik alligevel nydt solen, og så blev aftensmaden spist udenfor, og så stod den jo på OL finalen. Hvor var det bare helt fantastisk og vildt!! Hallefuckingluja. Jeg havde på ingen måde forventet noget af håndboldherrerne, og så ender det med en guldmedalje. SÅ stort manner. Så ja, hele aftenen blev brugt på at juble over den medalje.

Her er den lille video med klip fra weekenden

Nå, men det er jo mandag, og selvom jeg har fri, er der en del gøremål!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"må jeg ikke godt få leverpostej med?"