Mandagsfri #21

#normaltbryllup – naturligvis havde vi en MySelfie til brylluppet!

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME FOR MYSELFIE.DK

MySelfie.dk @ 20160903 1216 sebrina - 2016-09-03 10_05_26_batch MySelfie.dk @ 20160903 1216 sebrina - 2016-09-03 10_06_06_batch

efter den store succes til min 30 års fødselsdag, var der ingen tvivl om, at vi skulle have en MySelfie til brylluppet. Så vi kunne få lov at leje en mod dette indløg, og det syntes vi var en ret god deal ;-). Vi holdte festen i en spejderhytte, som havde de sejeste trævægge, hvorfor det overhovedet ikke var nødvendigt med en baggrund eller andet. Og Myselfien kunne vi allerede hente i vores lokale GLSbiks om torsdagen, så den var det første vi fik stillet op, og den fyldte egentlig ikke så meget, og den er jo herrenem at stille op i øvrigt. Nicolai sov med to venner i hytten fredag til lørdag, og skød lige de der to seje billeder af inden han hoppede i sit outfit og skulle giftes.

MySelfie.dk @ 20160903 1216 sebrina - 2016-09-03 18_52_58_batch

og så smækker var han efterfølgende!

Ved bordopdækningen havde vi lagt photo booth lir til hver gæst, som de så fik besked på, at de på et eller andet tidspunkt under middagen skulle gå op og “bruge” på MySelfien. Så “sikrede” vi os at alle kom op forbi. Der var dog flere der kom mere end én gang forbi, hvilket jo også helt sikkert var det vi håbede på. Jeg selv var egentlig ikke så meget forbi, jeg var åbenbart mere på dansegulvet ;-). Men shit der er kommet mange fantastiske, skøre og sjove billeder ud af det, og det gav også bare en mega fed stemning til festen. At vi ligesom havde nogle “steder” hvor folk kunne samles, og så var det også ret meget os at have en MySelfie til vores bryllup, da vi jo er ret så glade for at tage billeder af os selv til bloggen, instagram osv.

PicMonkey Collage

MySelfie kan lejes for 1400kroner, og vi er stadigvæk ikke færdige  med MySelfie. Vi ved bare ikke lige hvornår vi skal holde fest igen, haha..  Men det er så skønt at sidde og kigge alle billederne igennem sammen, og jo længere man når i albummet, jo sjovere bliver billederne også 😉

-Sebrina

6 kommentarer

 • Trine

  Kan I lokkes til at fortælle hvilken hytte I holdt festen i? Min kæreste og jeg skal nemlig også giftes og har snakket ret meget om at holde det i en spejderhytte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   ja der kommer også et indlæg – vi er bare lidt langsomme ! Vi holdte det i Polarhytten der ligger ved Stenløse/Ganløse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Jeg brugte den rabatkode, som I delte for noget tid siden, og jeg har netop modtaget den til brug i dag og i morgen. Jeg glæder mig SÅ meget! Jeg takker for den gode idé, som I har givet mig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Ej hvor fedt – jeg håber det bliver en fantastisk fest (med gode billeder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemarie Brusen Jensen snart Annemarie Brusen Villadsen

  Vi har lejet en til vores bryllup, som er om under en måned nu! :). Vi lejede den for en del tid siden og er nu lige kommet i tanke om den. Ideen er bare super fed! MEN jeg synes det er lidt svært at finde ud af hvordan man får det bedste ud af den – for ja, den er jo MEGA sej!. Så tusinde tak for ideen med at ligge en photo booth lir til hver gæst. Fungerede det godt ved jer – hvordan tog de “ældre” det med at man skal tage selfies? 🙂 Har du andre gode ideer til hvordan man får brugt den mest mulig? sjove lege hvor den er inkluderet eller lignende? Hvor var jeres myselfie placeret til festen? Inde i festlokalet eller?? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Hej Annemarie! Ih hvor dejligt med jeres kommende bryllup – er lidt misundelig! Det er en helt helt særlig tid, også selvom det kan blive lidt “hårdt” op til.
   Det var toastmaster der forklarede “reglerne” for Myselfie, og alle tog det mega cool, og syntes det var sjovt! Den stod i festlokalet – lige tæt ved dansegulvet, hvilket jeg tror er en rigtig god idé, frem for at placere den et andet sted. Det har jeg hørt fra andre som har haft Myselfie, og har haft den placeret i et andet rum, og der er ikke så mange der så får taget billeder. Vi var til en fest for nogle måneder siden, hvor myselfie stod ved indgangen, og så stod der én og ssørgede for at alle gæster fik taget et billede. Det synes jeg også var en fin idé, for så rykkede de bare Myselfie til festlokalet bagefter. Der er den jo så nem! Jeg elsker de bileder vi har liggende fra festen- og billeder bliver kun sjovere og sjovere jo senere det bliver, hehe.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsfri #21