Lige nu #10

Så imponerer hun igen!

I INDLÆGGET HAR BØRNENE RAMASJANG KLUNS PÅ FRA BY GREEN COTTON, SOM ER EN GAVE DE HAR MODTAGET.

DSC_0091 (2) DSC_0094 DSC_0106 DSC_0110

Vi nåede lige hjem i går, og så fortalte en meget ivrig Aya, at hun altså havde lavet sin helt egen godnathistorie, som hun skulle læse for os i aften. Hun kunne dog ikke holde spændingen ud, og spurgte Alvin om han ikke ville se og høre den med det sammme. Og Ayas iver smitter altid af på Alvin, der ikke altid lige ved, hvad det er som Aya er sådan oppe og køre over, men han spiller altid med på den, og det er ret sjovt! Så hun hev fluks en meget fin historie op, som hun havde klippet og klistret sammen og skrevet noget tekst/bogstaver til. Og virkelig imponerende altså. Og den fik fuld æde for fantasien, så jeg måtte simpelthen hive det store kamera frem og forevige øjeblikket, for jeg var meget imponeret. Det går virkelig stærkt for tiden og snart er hun jo meget klogere og dygtigere end sine forældre ;-).

DSC_0112 DSC_0116

og så opdagede Alvin, at jeg havde hevet det store kamera frem ;-). Han er meget glad for sin Onkel Reje Sweatshirt, og ville have den på igen her til morgen. Men som i nok kan se på billederne, så trængte den til en tur i vaskemaskinen. Heldigvis kunne vi tilbyde en mysterie t-shirt, og det var så mere end okay. Og det blå mærke på hans kind, er altså ikke mig der har prøvet at retouchere snavs væk. Det er altså bare en skovl han fik smækket i hovedet i børnehaven. Jep, det går vildt for sig blandt de drenge dér….

DSC_0123 DSC_0134

jeg fik også fanget Aya i et par gode “poses” i sin mysteriekjole, som er lidt sjov med alle de fine lakridspiber og luphoveder (hedder det det?).

DSC_0155 DSC_0163

og så var det tid til en hurtig smoothie inden vi alle skulle afsted til svømning. Torsdag er nemlig store svømmedag, hvor begge børn er på hver deres svømmehold samtidig. Og der skal være en forælder med, men vil sige, at jeg er lidt overflødig på Ayas hold, så satser på, at det ikke varer længe før jeg ikke behøver at hoppe i badetøjet og med i vandet. Vandet er nu varmt, men jeg er ikke kæmpe fan af svømmehaller og hader alle de hår og nullermænd der ligger i omklædningsrummene. Jeg er så sart altså, men viser det naturligvis ikke for børnene, som elsker at være til svømning, eller bare i svømmehallen generelt.

Lige nu sidder jeg på Nicolais arbejde og venter bare på at klokken slår 12.30, for så kører han mig i lufthavnen og så hedder den Amsterdam henover weekenden og jeg glæder mig såååå meget at være sammen med mine veninder på den måde. Vi har i flere år prøvet at arrangere sådan en tur eller en tur i sommerhus, men det har bare passet dårligt pga. graviditeter, babyer og vores sygeplejerske arbejdstider. Men NU er det nu. Weee…

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu #10