#normaltbryllup - selvfølgelig med to kjoler!

ENDELIG rabatkode til asos !

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

Jeg synes jeg har ventet lidt længe på den rabatkode. Fordi det er jo snart vi skal til de dersens julefrokoster – og i år er bestemt ingen undtagelse! Tværtimod. Der er flere i sigte, og det betyder altså shopping for mit vedkommende. Jeg elsker at have styr på mine outfits til julefrokost, fordi jeg nok bare godt kan lide at der gerne må være lidt farve og glitter og sådan. Det behøver heller ikke at være en bekostelig affære med de der julefrokostoutfits, og jeg har virkelig rocket en del julefrokoster i en billig sag fra asos. Og det kommer nok til at ske igen, fordi jeg allerede har spottet en del outfits, og i dag så kan bruge rabatkoden. Jeg satser faktisk på at kunne smide ordren i dag og nå at få et outfit hjem til den store 30års fødselsdag vi skal til på lørdag.

Nå, men her får i altså MINE favoritter. Altså outfits jeg gerne vil i til de mange gode fester der venter i november og december.

Med koden MAJOR20 får man 20% rabat på ALT – også i forvejen nedsatte varer. Det er ikke dumt! Men den skal så bruges inden for de næste 24 timer. Så var det ikke bare en idé at bruge lidt af de penge der er kommet på kontoen i dag?

1 asos stribet jumpsuit  – den har jeg flere gange været ved at klikke hjem, fordi der netop er lidt julefarver i den, og også lidt humor. Men den konkurrerer lidt med nederste jumpsuit, og jeg tror det ender med at jeg må klikke begge hjem, og så SKAL jeg sende den ene retur. Det har jeg lovet Nicolai. Selvom begge ville være toppen. Men jeg prøver virkelig at skære ned for indkøb af tøj jeg ikke vil få brugt så meget, fordi jeg egentlig jo rigtig gerne vil gå lidt amok i NY dér i marts…

2asos sølvgrå glitterkjole – egentlig ikke et kjolesnit jeg normalt ville gå efter, men alene derfor og nok allermest pga. glitter kunne jeg virkelig godt finde på det. Det er jo lidt farligt at man kan sende gratis retur hos asos nu.

3 asos grøn velour kjole – velour er jo bare musthave denne sæson. Og når det har sådan en smuk farve og elegant ryg og virkelig er en billig sag, så ville den være et rigtig godt bud! Jeg synes bestemt ikke at lårkort er don’t, når der er lange ærmer og hals.

4 asos jumpsuit – denne her er på udsalg, og selvom jeg i første omgang tænkte “njaaaa” til overdelen, så kunne den virkelig også bare være en sand vinder! Jeg er dog lidt bange for at mine ben er for korte til den. Men det kan jo komme an på en prøve…. 😉

5 House of Holland bodycon kjole – jeg er ret tosset med denne! Nicolai ligeså. MEN jeg synes måske den er lidt i den for dyre ende, når der “kun” er tale om en jerseykjole…

6 asos mesh bodycon kjole – forestiller mig en par mørkerøde velourpumps til og mørke læber. Det kunne være virkelig pænt!

7asos snehvid kjole  – denne er desværre udsolgt i min størrelse. Ellers havde jeg købt den. Sådan en snehvid virkelig smuk sag. SUK!

8 asos sort tylkjole – feminin og sexy på samme tid. Meget julefrokostagtig, og jeg har allerede udset mig julefrokosten, hvor den skal på.

9asos ternet jumpsuit – håber jeg virkelig sidder lige i skabet. Jeg er faktisk blevet ret vild med den. Ville bare style den med noget rødt/bordeaux for at gøre den lidt julet. Jeg håber at jeg kan bære sådan et snit, men det kræver en virkelig høj hæl for mit vedkommende!

God mandag damer. Jeg tror også jeg må forbi Zara og H&M og lure deres udvalg 😉

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#normaltbryllup - selvfølgelig med to kjoler!