Vores madplan uge 41 (på video!)

Mandagsfri #24

ENDELIG en mandagsfri med begge børn. Aya har jo efterårsferie, så naturligvis skulle vi alle have en dag sammen. Eller Nicolai var på arbejde, men jeg og børnene havde en fantastisk dag. Vi tog en laaaaangsom morgen. Jeg havde tid til at give mit hår en kokosoliekur, vi fandt en sej legeplads, bagte pandekager, fik malet, jeg fik trænet – så ja, helt fantastisk mandag i går. Jeg glæder mig til en fridag med dem begge igen på torsdag. I dag er de hos farmor, og i morgen skal de i hhv. børnehave og SFO.

God tirsdag derude!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores madplan uge 41 (på video!)