OO #3 (om en Fila hue)

Nu kan vi lave sprøde fritter!

INDLÆGGET INDEHOLDER OMTALE AF DELONGHI MULTIFRYMASKINE, SOM VI HAR MODTAGET SOM GAVE

multi1 multi2 multi3

og vi kan lave meget andet end sprøde fritter på denne sag! Mine forældre købte for flere år siden en maskine lignende denne, og stort set hver gang vi er til spisning hos mine forældre, er maskinen igang. For den kan altså lave alt muligt, og er på ingen måde en stinkende frituregryde. Så var det ikke fordi sådan en multifrymaskine fylder en del, så havde vi da også anskaffet os en for længst. Så det kunne ikke passe meget bedre, at lige efter vi fik vores seje skur lige uden for vores hoveddør, blev vi nogenlunde samtidig tilbudt at teste Delonghi Multifrymaskinen til test. Og nu havde vi jo et sted at kunne stille den! Så pænt ja tak! Og den er blevet brugt en del, som i måske har bemærket i vores madplansindlæg og på instagram 😉

Toppen er altså, at vi nu meget hurtigt kan lave gode sprøde fritter. Bagekartofler som snittes på mandolinjernet, og ca. 1 spsk olie og så bare ned i maskinen, og så klarer den det til ug! Maskinen er meget nem at betjene og alt kan komme i opvaskeren. Det er altså bare et krav til nærmest alle de maskiner vi har. Vi gider ikke det der med at skulle stå og skille ad, vaske op, tørre osv., for så får vi bare ikke brugt maskinerne.

Så stor anbefaling herfra og en udmærket julegaveidé faktisk. For altså, det er ikke kun pomfritter maskinen kan lave. På næste uges madplan skal vi prøve at lave pizza på maskinen!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OO #3 (om en Fila hue)