er det underligt med et havfruetæppe?

skiferie i Norge med børn?

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF INNOVASJON NORGE


Vi kommer nok ikke afsted på skiferie denne “sæson”. Og det handler om kroner og øre simpelthen. For nu er det sådan at skiferie jo nu skal være i den rigtige vinterferie, eftersom vi nu har et skolebarn. Nogle mener at man sagtens kan tage afsted i f.eks. uge 5 uden det har betydning for Ayas skolegang, men vi har valgt, at såfremt vi skal på skiferie, så må det være i den uge, hvor Aya rent faktisk har vinterferie. Også selvom hun blot kun går i 0. klasse, og nok ikke ville komme bagefter i skolen og alt det der, og at vi også kan lave lektierne på ferien. Det kan diskuteres i uendeligheder og der er mange delte meninger om det. Vores holdning er, at vi må holde vores ferie, når Aya også har ferie. Sådan er det bare. Det er jo ikke noget der kommer bag på os, at vi nu har et skolebarn, og hvis vi vil udenlands, så må vi spare mere sammen eller skrue ned til de krav vi har til vores destinationer ;-). Så vil vi hellere tage afsted hvert 2. år, eller måske finde billigere alternativer til skiferien end de sidste par skiferier vi har haft. Det har for os været en udgift på 25.000 kroner for en skiferie i uge 5, og det kan nok gøres billigere.

Men avs det gør lidt ondt. Særligt fordi vores skiferiecrew denne sæson har fået flere medlemmer, og det ville uden tvivl blive en fantastisk ferie, hvis vi tog med dem i uge 5. Og samtidig er ovenstående reklamefilm jo også begyndt at florere rundt, og vi kunne egentlig rigtig godt tænke os at tage Oslofærgen og så blot køre tre timer i bil til f.eks. Kvittfjell og holde skiferie der. Kvitfjell er efterhånden ret populært blandt børnefamilier, og området er gennem de senere år blevet kraftigt udbygget og fremstår i dag som et komplet og moderne skiområde med både udfordrende skiløb og mere børne og familievenlige pister. Og i uge 8 er der faktisk worldcup, hvilket jo kunne være ret sjovt at opleve. Lejlighederne er til at betale, så vi har ikke helt udelukket skiferie i uge 8 – det kunne jo være vi vandt i lotto eller noget ;-).

Der MÅ da være nogle læsere der har holdt skiferie med børn i Norge? Hvad er jeres erfaringer med det?

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

er det underligt med et havfruetæppe?