#normaltbryllup - vores vielsesringe

Weekend med hundefødselsdag og oktoberfest!

dsc_0001-1

En fredag som vi elsker den. Eller vi startede med at sove over os fredag morgen. Det sker sådan ca. én gang om året, så det var mega stressende. Især fordi jeg lige i fredags skulle arbejde på vores gynækologiske klinik, hvor jeg vidste, at jeg havde patienter allerede fra kl. 8. Nå, men nåede det næsten alligevel, og det lykkedes Nicolai at nå at aflevere Aya inden kl. 8. Resten af dagen var travl for os begge, og trafikken var træls, så børnene blev hentet lidt sent. Aya kl. 16.20 og Alvin kl. 16.30. Jeg har det stramt med, hvis børnene bliver hentet senere end kl. 16. Selvom de jo har det helt fint og hygger sig, men jeg vil gerne have, at de senest bliver hentet kl. 16. Nicolai skulle forbi en kollega og hente lederhosen til lørdagens oktoberfest, så da han kom hjem omkring kl. 17, var det straks igang med aftensmaden, og vi kunne lige puste ud og glæde os over at det nu var weekend. Det var til gengæld lækker aftensmad med oksecuvette, rodfrugtmos, sauce og lidt råkost. Og vores kære overbo kom forbi med en lækker spansk drink, og så kunne vi koble af 😉

Så var der disneysjov, og børnene var eddergale over, at vi ikke havde købt fredagsslik og noget utilfredse med, at der “kun” var chips. Vi kunne dog alligevel finde nogle slikkepinde, og så var alt godt igen. Aya fik set næsten de fleste danse i Vild Med Dans. Nicolai bestemte at vi nu skulle se en ny serie, som han faktisk var gået igang med. Westworld på HBO Nordic, og jeg ved ikke helt om jeg er på eller ikke. Jeg faldt også en lille smule i søvn. Det er jeg rigtig god til. At sove på sofaen 😉

img_5963

Lørdag fyldte vores Nellie to år! Så hun fik en hurtig sang og yoghurt på morgenmaden. Hun elsker mælkeprodukter. Og så var der også et kødben hos mormor og morfar, hvor hun kom med ned til, da vi skulle til Oktoberfest på Restaurant Skovfogedstedet, og derfor skulle overnatte hos mine forældre. Imens var Aya og Alvin hos farmor og Jan, hvilket de havde glædet sig så meget til!

img_5938 img_5961

Festen startede allerede kl. 16, og vi startede lige på og hårdt og var allerede godt fulde allerede kl. 20, haha. Ved midnatstid måtte vi kapitulere og komme hjem i seng. Men det var så sjovt, og den fik god gas – både med alkohol, dans, sang, tyrolermad og der blev slået en masse søm i bjælker.

Derfor fik vi også en del timers søvn, og kunne nogenlunde friske hente to meget glade børn kl. 10. Farmor og Jan bor blot 10 minutter fra mormor og morfar. Børnene havde virkelig hygget sig, og farmor er altid så kreativ med dem, så det havde været en kæmpe succes.

Søndagen blev derefter brugt på afslapning og det ugentlige indkøb og leg herhjemme, men også med vejens børn. Vi så alle fire Happy Feet på Netflix, eller de to voksne sov også lidt… ahem. Jeg fik dog sat lidt til salg på shoppen, det var tiltrængt, og der er lidt tilbage endnu  (hint hint) 😉 Og ja, så var den søndag jo gået. Der var biksemad på menuen – virkelig perfekt tømmermændspise iøvrigt. Og børnene var netop faldet i søvn da Bedrag kom på skærmen. Så alt i alt en skøn weekend. Igen!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#normaltbryllup - vores vielsesringe