mit nye arbejde på fertilitetsklinik

En håndfri hundesnor

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF COOLSTUFF.DK

dsc_0042-1

dsc_0004-1 dsc_0005-8 dsc_0008-1 dsc_0019-1 dsc_0059-1 dsc_0067

Så er der sneget sig endnu en gadget ind på matriklen herhjemme. Denne gang er det en hundegadget. Og en rigtig smart én af slagsen. Vi har nemlig anskaffet os en hundesnor, som gør det SÅ meget nemmere at løbe med Nellie. Men vi bruger den også bare til de almindelige gåture. Denne her hundesnor har man nemlig om håndleddet, og ens armbevægelser er meget mere frie og gør faktisk gåturene nemmere. Især om vinteren hvor vi har handsker/luffer på. Men det er faktisk også nemmere lige at bære lidt ting, holde i hånd eller lige have mobilen fremme. Snoren kan blive op til 3 meter lang og har en smart automatisk lås, som man kan aktiviere ved at bevæge armen – og så stopper den hunden hurtigt. Der er syet med reflekstråd således at den er nem at se i mørke.

Lishinu snoren koster 319 kroner her og kan erhverves hos coolstuff.dk, som jo virkelig har forsynet os herhjemme med mange nyttige gadgets efterhånden 😉

dsc_0030-1 dsc_0093-1 dsc_0098-1 dsc_0112-1

-Sebrina

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit nye arbejde på fertilitetsklinik