OO (som i onsdags outfit) - den der jumpsuit!

Jeg har fået nyt job…. igen!

INDLÆGGET ER SPONSORERET AF KRIFA

For et år siden sagde jeg farvel til det offentlige. Mit arbejde som sygeplejerske med blandede vagter fungerede ikke for os herjemme. Eller det fungerede ikke for MIG, og når det ikke fungerer for mig, så fungerer det heller ikke for min familie. De blev påvirket af at have en mor der ja….. var meget frustreret! Skiftende vagter og et stort arbejdspres samt en meningsløshed, begyndte at sætte spor, og nærmest fra den ene dag til den anden, besluttede jeg mig for, at det skulle slutte nu inden det ville gå galt. Og med gå galt, så mener jeg simpelthen, at jeg var seriøst bange for at jeg ville gå ned med stress, som jeg havde set flere af mine sygeplejekollegaer gøre. Og det var den helt rigtige beslutning! Jeg siger stadigvæk ofte til Nicolai om aftenen; “jeg føler mig SÅ heldig over at have en helt normal fast dagsrytme nu, og at jeg slapper af, når jeg har fri”.

Så derfor lyder det jo helt tosset, når jeg skriver det her. For pr. 1. december skal jeg tilbage til hospitalet. MEN jeg får faktisk endnu bedre arbejdstider end jeg har nu, da jeg skal arbejde fra 8-15.30 i hverdagene og i et meget spændende speciale. Det føles lidt uvirkeligt og jeg glæder mig sindssygt meget, og i får mere info i et andet indlæg 🙂

Det skal nemlig handle om stress nu. Jeg kender desværre alt for mange som er gået ned med stress, og jeg synes det er så skræmmende, hvordan kollegaer, familiemedlemmer samt pædagoger i vores børns institutioner fra den ene dag til den anden sygemeldes og stadigvæk ikke har en normal arbejdsfunktion – trods det er flere år siden de fik stress. Jeg har flere gange gjort mine ledere opmærksomme på kollegaer, som jeg var bekymret for, hvilket er grænseoverskridende, men noget jeg mener er helt almindelig omsorg og et ansvar vi har som voksne mennesker. Krifa kører i øjeblikket en kampagne om stress med blandt andet nedenstående kampagnevideo, som er en kampagnevideo der rammer noget i mig. Tjek om du kan bestå testen de stiller

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OO (som i onsdags outfit) - den der jumpsuit!