ENDELIG rabatkode til asos !

mandagsfri #26


en mandagsfri med en god gang stor forkølelse, som kun blev værre og værre, og derfor også stopper lidt tidligt, da jeg i aftes gik kold på sofaen, og så i dag er vågnet op i en værre tilstand. Er simpelthen blevet godt og vel sløj med feber og sådan. Det kom faktisk allerede snigende fredag med en god kradser i hals og sådan, så juiceren har presset ingefær udover det sædvanlige her i weekenden – uden held åbenbart. Er hoppet på pillevognen for at kunne overskue andet end min dyne og pude. Nu har jeg ligesom sovet 12 timer, såeh der må gerne ske lidt fremgang. Ikke at sygdom kan foretrækkes på noget som helst tidspunkt, men det var bare lidt mere rart at være syg dengang, man ikke var mor og havde arbejde, hvor andre er afhængige af en på samme måde. Så oven i sygdom er der også bare dårlig samvittighed for mand, børn og kollegaer, og det er det dårligste mix ever. Men altså jeg har dog trods alt også lært lidt, og jeg er syg, og så er jeg på den anden side om et par dage. Indtil da er det okay, at det hele lige flyder lidt og jeg timer den bedste virkning af panodilerne når børnene er hjemme. Og så bliver jeg også lige bekræftet i , at vi absolut ikke kan leve uden Netflix og HBO 😉

-Sebrina

 

2 kommentarer

 • Stinne

  Igen en hyggelig mandagsfri 🙂
  Må jeg få herre opskrift på chili con Carne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sebrina Petersen & Nicolai Volf Elken

   Jeg må lige få Nicolai til at lave et indlæg med opskriften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG rabatkode til asos !