weekend med juleklippeklister og Ledreborg Slot

mandagsfri #30 (den sidste!)

Det er jo næsten helt sørgeligt at udgive den sidste #mandagsfri – og så er den ikke engang særlig spændende eller lang. Men jeg starter jo nyt job på torsdag, og jeg kommer til at have nogle hverdagsfri, hvor jeg påtænker at de dage kan bruges ligesom #mandagsfri. Men der kommer til at gå nogle uger, men vi skal nok finde på at få lagt nogle videoblogs ind nu og da. Det næste stykke tid skal jeg lige bruge krudt på at starte på et nyt arbejde, og samtidig er det december osv., så lige nu holder #mandagsfri fri ;-). Hvis i savner dem, kan i altid klikke lidt rundt her i “arkivet” !

-Sebrina

 

2 kommentarer

 • Stinne

  Øv øv kommer til at savne mandagsfri 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Kommer til at savne #mandagsfri! De var simpelthen så hyggelige 😊
  Men alt heller lykke med nyt job!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend med juleklippeklister og Ledreborg Slot