Mandagsfri #27

OO (som i onsdags outfit) – den der jumpsuit!

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

dragt

et indlæg som dette hørte ikke lige hjemme som en dag som i går. Jeg er stadig dybt rystet over det amerikanske præsidentvalgt, og jeg havde vitterligt ikke troet at Trump overhovedet kunne vinde valget. Og sådan noget slår mig ret meget ud. Mit naive jeg bliver noget så udfordret. Ligesom sidste folketingsvalg herhjemme. Og så er jeg også slået ud af lidt sygdom… igen!? Eller jeg kom mig ikke heeeeeelt inden jeg var back in business, og se, dét er bare dumt. Meget dumt. Og jeg er edderdygtig til at diagnosticere mig selv… uden lige at smide et opkald, eller endnu bedre et besøg  hos lægen. Men i dag har jeg en fridag, og nogle gange gør søvn jo bare underværker. Og vand. Te. Juice. Frisk luft… og Netflix. Og fordi jeg også har fri i morgen, så klarer jeg det sygdom selv uden læge og penicillin og sådan ik? Vi må se.

I lørdags var vi til en brag af en 30 -års fest, og jeg havde kastet mig ud i ovenstående. Og leveringen kom fredag, og dragten var lige i skabet! Så igen vinder ASOS over alt andet. Den er fra deres Red Carpet kollektion, som har farligt med lækkert kluns, og i dag og helt frem til mandag kan man få 20% rabat ved køb af ASOS’ eget mærke. Så jeg vil bruge den næste time på at lure om jeg kan finde det sidste julefrokostoutfit ;-). Jeg ligger jo alligevel bare i sygesengen…

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagsfri #27