En alletiders julegaveidé til bedste/oldeforældre (og vi har endda en rabatkode!)

weekenden hvor der ikke var så meget kæresteri

dsc_0001 dsc_0129-1

Fredag var Nicolai ude at spise i arbejdsøjemed, så jeg havde en hjemmeaften alene med børnene. Det var ret så hyggeligt 🙂 Disney, slik og vild med dans. Aya og jeg faldt i søvn sammen på sofaen, og dét var så hyggeligt! Så jeg blev vækket da Nicolai kom hjem, og så fik han båret Aya i seng og jeg trissede ind og sov videre.

Lørdag stod på arbejde for mit vedkommende, men jeg nåede også lige et smut forbi Harald Nyborg for at købe nogle kabelbindere, da det var tid til at få hængt julelys op udenfor. Det blev dog mørkt og projektet blev udskudt til dagen efter. Der kom vores overbo os dog i forkøbet, og havde så fint pyntet vores carport, så nu har vi for 80 kroner kabelbindere liggende og en ekstra lyskæde. Mon ikke vi nok skal finde et sted at hænge den op!dsc_0130-2

søndag skulle Nicolai allerede afsted om formiddagen, da weekendens håndboldkamp skulle spilles (og tabes) i Rødby. Så det var et heldagsprojekt for ham. Jeg fik hentet podcasten på Mads & Monopolet og gik og hørte det imens jeg fik ryddet op og støvsuget, og børnene hjalp lidt til, dog blandet med leg også. Aya foreslog at vi skulle facetime mormor og morfar, og vi blev enige om at tage derned og smutte en tur i skoven sammen med kusine Marie.

dsc_0133-1

Det var et hit og vi blev til aftensmad, hvor Nicolai stødte til, og så var vi alle egentlig også trætte derefter. Hjem og putte børnene og så stod den på sofaafslapning og Bedrag. En fin weekend, men også en weekend, hvor Nicolai og jeg egentlig  ikke havde set så meget til hinanden, men sådan er det jo engang imellem, og bestemt også lidt sundt at være lidt væk fra hinanden.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En alletiders julegaveidé til bedste/oldeforældre (og vi har endda en rabatkode!)