Madplan uge 47

weekend med juleklippeklister og Ledreborg Slot

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

dsc_0004-3

fredag havde jeg allerede fri kl. 14, og jeg tror jeg var ret snu at smutte direkte i Bilka i Waves og fik sparet ret mange penge på legetøj til diverse julegaver, og købt en god sjat tøj hjem til børnene, da Bilka havde -40% på blandt andet tekstil. Vi er ret begejsterede for Bilkas tøj, nærmere VRS. Det er altså dér der bliver købt en god portion undertøj hjem, for jeg synes altså det er noget tosset at boxershorts er så dyre!? Jeg synes altså ikke at underhylere til Aya er dyre, og havde ikke skænket det en tanke før. Men nu har vi en søn (og en far) der mener, at boxershorts og ikke underbukser, er det eneste der dur. Men 80 kroner stk – arh det er over min grænse ;-). Især når jeg nogle gange (dvs. altid) smider boxershorts direkte i skralderen, hvis der har været stort uheld. Ja det er dumt og materialistisk og alt muligt andet, men lige omkring afføring er jeg sgu sippet. Og nok også bare lidt doven. Det er heldigvis ikke tilfældet længere med de store uheld, men da vi var i den fase, var det da lidt et dyrt foretagende jeg havde gang i. Det indrømmer jeg gerne… Nå, men da jeg havde fået styr på gaver og børnetøj havde resten af DK fået fri og sat kursen mod storcentrene pga. Black Friday. Hold da magle. Det var godt jeg ikke havde børnene med ;-).  Da vores all time favorit planteskole, Anchers Havecenter, blot ligger 5 minutter derfra, og vi stadig ikke havde set deres juleudstilling, aftalte jeg med Nicolai at vi alle mødtes der og så også kunne købe ind til lørdagen, hvor den jo stod på juleklippeklister, og dermed også skulle laves minimum en juledekoration.

Og jeg mødte et fantastisk syn

img_6686

sååååå smukke jo! Og vores lever stadigvæk herhjemme. Det er en lidt sart dame vi har herhjemme, og jeg bliver altid lidt ked af det, når hun kaster et blad af sig, men jeg tror vi har lært hende at kende, og hun bringer altså en glæde. Jeg havde aldrig troet at jeg ville blive så glad og engageret i planter… men… 30 år var åbenbart alderen hvor jeg virkelig fandt glæden i de fantastiske grønne sager. Jeg pønser faktisk på en plantevæg herhjemme. Det kræver lidt overtalelse kan jeg fornemme. Så kan være vi indgår et kompromis og sætter vertiplants op i stedet (julegaveønske mor og far!).

Nå, men der var et meget fint og stort jule setup – bestemt et besøg værd, og vi fik shoppet lidt julelir. Aya blev mopset over at hun ikke måtte få én af de isbjørne som stod i udstillingen med sig hjem. Hun mente i hvert fald ikke at noget af det julelir var til hende, og hun skulle da også have noget!? Åh, december bliver bestemt hyggelig… men også lang, da vores børn er forkælede og har svært ved at rumme alle de gaver, slik osv., og der kommer nogle lidt “grådige” sider frem i dem, som særligt jeg, har lidt svært ved at rumme. Men fingeren peger vist indad ikke sandt? 😉 Nå, men hjem og spise suppe og så lidt guf til Disney, og så var der jo den store finale i vild med dans, som Aya havde glædet sig meget til

img_6691

og hun gik selvfølgelig glip af den. Men hendes favorit vandt, og Nicolai optog det på telefonen, så det kunne hun så se da hun vågnede. Det er altså lidt hyggeligt at have hende på tomandshånd der fredag aften – også selvom hun faktisk ikke kan holde sig vågen. Men det betyder meget for hende at hun lige dér om fredagen får lov til at være længere oppe end Alvin, og det er også bare rart at have hende alene. Men faktisk har hun et større søvnbehov end sin lillebror, hvorfor de også bliver puttet samtidig hver dag.

Lørdag hjalp jeg lige til i et par timer på arbejdet, og så mødtes jeg med Nicolai og børnene ved Dansborghallen, da Nicolai skulle spille kamp, og så kunne jeg og børnene køre til Skovfogedstedet, hvor den årlige familietradition, juleklippeklister, fandt sted.

img_6698

her var jo hygge, en masse julesnolder, leg, julemusik og der blev dekoreret smukke sager. Og så kan julen bare komme an! Vi fortsatte julestemningen og kørte til Ledreborg Slot søndag formiddag, hvor Nicolai havde fået nogle billetter til et lukket og vellykket arrangement

dsc_0008-3 dsc_0019-3 dsc_0026-3

dsc_0027-2 dsc_0034-2

virkelig en skøn dag med virkelig flot vejr, hvor vi også fik os et juletræ med os hjem. Derefter hjem og se en julefilm hvor undertegende fik sig en lang morfar, og så blev der pyntet mere op til jul. Derefter skulle børnene i bad, og ja, så var weekenden ved at lakke mod enden. Vi voksne sluttede den i sofaen med afslutningen på Bedrag.

-Sebrina

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 47