#normaltbryllup - morgengaven til Nicolai

2016 var god ved os HERhjemme

dsc_0801

Årets sidste dag i dag. Og selvom nytårsaften ikke længere for os, eller i hvert fald ikke de seneste par år, har været præget af mange kulørte drinks, shots og dans hele natten, så synes vi alle alligevel herhjemme, at det er en særlig dag og aften, og vi glæder os til at få gæster herhjem senere og fejre årets sidste dag, og hilse 2017 herligt velkommen! Børnene holder sig næppe vågne til midnat – det ville også være skidt at starte 2017 med trætte børn…. og trætte forældre. Nu hvor vi har sovet til kl. 8.30 på årets sidste dag, og derfor er veludhvilede og føler overskud, kan vi lige så godt fortsætte ud ad den vej.

Imens jeg sidder og skriver det her indlæg, går det op for mig, at 2016 faktisk blev året, hvor vi har fået meget mere søvn, og hvor vi nu er to voksne og to børn. Ingen babyer. Ingen bleer. Ingen sutter. Ingen middagslure. Vi har børn der kan det meste selv og sover om natten. At de så sover inde i vores seng om natten, er en anden snak, og det forstyrrer bestemt også min og Nicolais nattesøvn, men at Alvin endeligt nu ikke står op før kl. 6, gør en verden til forskel. Og så ikke mere om søvn….. eller manglen derpå. Kaffe ER kodeordet, og at snige sig til en morfar i ny og næ imens der er Ramasjang/Netflix eller andet. Eller simpelthen bare lade sig selv falde i søvn på sofaen kl. 20 og sove til næste dag. Og så heller ikke lade søvnmangel fylde FOR meget. Det har vi i hvert fald personligt selv erfaret, at hvis vi hele tiden snakker om de søvnløse/søvnforstyrrende nætter, får det en forstærkende negativ effekt. Træning, gåture og at ruske op i sig selv og hinanden har virket godt for os. Og påminde hinanden om, at det bliver bedre på et tidspunkt. Og også de dér lure på sofaen… og at erkende at det er helt okay at være en røvforælder nogle dage, og minde sig selv om, “at i morgen bliver en anderledes dag”.

Min intention var egentlig at bladre bloggen igennem og gennemgå månederne, men det tager lige lidt for lang tid. Jeg vil nemlig gerne lige have støvsuget og vasket gulvet inden vi får besøg, samt ordne en masse andet. Men det kommer nok ikke som en overraskelse, at dét der har fyldt allermest for os i 2016, har været vores bryllup, Ayas skolestart og så at jeg lige her på falderebet, har fået nyt arbejde og attraktive arbejdstider (for vores familiemønster). I morgen vil jeg dedikere meget af dagen på at få mixet indlæg sammen, hvor månederne bliver opsummeret, og så få skrevet lidt om tankerne og drømmene for 2017.

Vi vil gerne takke jer læsere for at være så trofaste og positive. Og altid være behjælpelige, når vi søger gode råd/historier. Vi håber i vil følge med os i 2017, hvor vi også vil gøre os umage med bloggen.

GODT NYTÅR fra os alle herhjemme 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#normaltbryllup - morgengaven til Nicolai