De normales jul #9 - mød Motor Mille

De normales jul #10 den første julefrokost i år

img_6799

Lørdag var vi til den første julefrokost i kalenderen. Og jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke fik taget et billede af mit outfit, og så alligevel ikke, for jeg skal have den samme kjole på til den julefrokost jeg skal til den kommende lørdag – så hvis i er nysgerrige på mit outfit, så tjek instagram ud lørdag (@denormale), for det er altså julefrokosten med mine sygeplejeveninder, og det er den julefrokost jeg altid glæder mig allermest til, da det altid er lidt crazy med de tøser.

Nå, men den fik god gas der i lørdags, og Nicolai sov hele vejen hjem i toget. Der var ikke blevet sparet på shots og dans, så i går var vi noget trætte i det. Faster Camilla passede Aya og Alvin, og sov (heldigvis) hos os. Men det betød jo så også, at vi var forældre kl. 8.15. Så en lidt lang dag i går, men den gik over al forventning. Altid rart at begge børn kan blive godt opslugt af en julefilm på Netflix, så nogen (mig), kunne få en lang morfar. Alvin legede i flere timer med sin bedste ven, som også er vores nabo, og Aya legede også med dem, og lidt med os, og sad også og var kreativ for sig selv. Der var nemlig ingen af veninderne hjemme i går, men det blev heldigvis ikke noget problem, selvom hun startede med at surmule lidt over, at hun ikke havde nogen at lege med. Men sådan er det jo engang imellem, og vi synes egentlig også det er fint at hun kan underholde sig selv, da de jo til hverdag leger meget, og oftest også efter de er kommet hjem, da her bor så mange børn. Men vi tror nu også på, at det er meget sundt at hun kan finde på noget at lave bare for sig selv. Så selvom forældrene herhjemme var præget af en julefrokost, havde vi en rigtig skøn 3. søndag i advent og gav også lige hinanden high five da begge børn sov. Så skyndte vi os at se episode 9 af SKAM, og derefter se den spændende håndboldkamp imellem Danmark og Norge…… og så sov vi.

FORRESTEN! Sidste års nr. 10 låge omhandler offentliggørelsen af graviditeten med Aya. Det er ét af de mest læste på bloggen iøvrigt!

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales jul #9 - mød Motor Mille