Den perfekte julegave til sygeplejersken ;-)

De normales jul #15 – Håndboldslutrunder og noget om at være overtroisk

Noget der herhjemme i hvert fald også hører december til er (i år) håndbold EM. For kvinderne er det jo altid i december, og for herrerne er det jo i januar at der enten spilles EM eller VM. Jeg er faktisk lidt i krise over, at jeg skal til julefrokost her fredag, hvor vores dygtige damer jo skal spille semifinale. På den anden side, så er jeg også sådan lidt overtroisk, og jeg har ved denne slutrunde ikke set kampene sådan til fulde, for hver gang jeg ligesom har koncentreret mig om at se kampen, så er det gået lidt skidt. Men når jeg har lavet en masse andre ting, så er det gået godt. Så det kan jo snildt ende med en sejr i morgen, nu hvor jeg skal ud og hygge mig med mine gamle kollegaer. Problemer er jo så bare, hvis vi nu vinder og skal spille finale ik… Så vil jeg jo ikke gå glip af den kamp, men tænk nu hvis vi tabte finalen, så vil jeg jo blame mig selv for at have set den finale…!? Men tænk nu hvis jeg også går slip af en vunden EM finalekamp. Meget stort dilemma kan i nok forstå. Jeg er crazy…. men også ufattelig træt lige nu, så måske jeg bare skulle sove. Godnat!

-Sebrina

1 kommentar

  • Haha… Jeg har det lidt på samme måde. Jeg kan dog godt se kampene, men selvom de er langt foran, må jeg ikke tænke, at nu er den hjemme – for så taber de. Det betød at jeg slet ikke nød herrenes OL finale, men hele tiden bare sad og tænkte: “de smider guldet væk nu”

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte julegave til sygeplejersken ;-)