De normales jul #19 - mandagsfri!

De normales jul #20 – pas på med at afsløre dig selv

Bare lige et hurtigt tip. Hvis i nu ligesom herhjemme har diverse fælleskonti, så vil jeg bare lige komme med et godt fif. Når du køber din mands julegave, så husk at bruge dit eget dankort i stedet for det kort der er tilknyttet fælleskontoen. Bare lige et fif. Altså det er selvfølgelig fint, hvis man vil undgå minus på sin egen konto, men hvis man nu bare gerne vil holde det lidt hemmeligt, hvad der er under juletræet, så tjek lige efter om det er det rigtige kort du bruger…. 😉 Taler af erfaring….. fuck!

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De normales jul #19 - mandagsfri!