"Det gik sgu da meget godt!"

Hverdagsfri


Det er jo sådan at jeg én gang om ugen (sådan ca.) vil have en fridag. Den ligger bare ikke fast på en speciel dag, ligesom før – hvor det var om mandagen. Så derfor er ‘mandagsfri‘ blevet til ‘hverdagsfri’. Men konceptet er helt det samme. Og vi starter ud med dagen i går. Hvor vi fik julepynten ned, og ellers ikke lavede så meget. Morfar kom forbi med Ayas julegave – en meget fin rød cykel med gear! Jeg tog mig selv lige i at dvale over den store røde cykel, da jeg var ude med skraldet i morges. Blev lige ramt af “ej, har vi virkelig så store børn?” – følelsen. De der momenter vil jo hele tiden dukke op, men jeg bemærkede det lige da cyklen stod så fint dér lige ude foran vores hoveddør. En rigtig pigecykel med tre gear. “og den skal have en blomsterkrans” påpeger den nye ejer. Wauw. 6 OG ET HALVT år – det er alligevel også en del år.

Lige nu har vi faktisk ferie/fri, men skal ikke noget. Andet end at tage én dag ad gangen. Og det kan klart anbefales ;-). Eller Alvin sagde i morges, at han altså gerne ville i børnehave. Vi er åbenbart lidt kedelige herhjemme….

– Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Det gik sgu da meget godt!"