Hverdagsfri

Om at føle lidt overskud

dsc_0002-10 dsc_0001-8 dsc_0003-10

Det er jo nemt at skrive om overskud, når nu vi rent faktisk holder fri. Men det er virkelig rart at føle overskud. Vores hjem er hele tiden ryddet, eller dvs., vi rydder op med det samme efter os selv, når vi har været igang – og vi har for efterhånden en del år siden erkendt, at vi trives allerbedst i et (okay nogenlunde) ryddet hjem. Og vasketøjskurven bliver holdt i bund, og vi laver mad sammen, vi leger og spiller mere med børnene end vanligt, og ligger med det samme tøjet ind skabet når det er lagt sammen. Vores sonoshøjtalere får også ekstra på volumeknappen. Alvin spiller så meget guitar at han har fået vabler på fingerene, og derfor render rundt med en handske på den ene hånd. For spilles der – det skal der fandme!

Træning får vi også dyrket mere af, og for nogen lyder det måske slet ikke ferieagtigt, men det var i hvert fald lige sådan en ferie vi havde brug for i denne omgang. Eller bevares…. fik vi tilbudt en tur til varmere himmelstrøg, ville vi da slet ikke tøve med at pakke kufferterne. I dag fik vi klaret de få julegaver der skulle byttes, og i morgen vil vi bruge lidt flere timer udenfor, og tager på en anden legeplads her i byen, end dén vi har lige op for enden af vejen ;-). Så det bliver ikke sådan en ferie, hvor børnene kan berette om, at de har været ude at rejse, eller en tur i Lalandia, eller i biffen og sådan. Næ, vi har bare været sammen herhjemme. Leget biograf med Netflix og hjemmedyrkede popcorn. Gået ture sammen, og bare gjort det vi nok normalt laver i weekenderne, når der ikke er planer. Og selvom det på skrift synes ret keeeedeligt, så smiler og griner vi alle lige lidt mere end vanligt. Så lige nu er ferien en succes. Og jeg tester min afhængighed til Candy Crush. For det må jeg gerne spille i ferien, er vi blevet enige om, haha. Og indtil videre har jeg da kunne styre det… Det er fandme rart at knuse slik igen!! Jeg synes selv jeg er nogenlunde til at bruge stories på instagram, så følg endelig med dér – @denormale og @nvelken.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsfri