Vi gjorde det altså!

hverdag for fuld skrue!

dsc_0001 dsc_0002 dsc_0006

lige et par billeder fra weekenden hjemme hos mine forældre, hvor der findes store spejle, uendelige mængder af cocio og en meget sød hundehvalp!

Hverdagen kører for fuld skrue igen! Nicolai kom hjem i går aftes, såååå dejligt! Til morgen havde Aya meget ondt i sine ører, så hun måtte med Nicolai på arbejde, og nu krydser vi fingre for, at det forhåbentlig kun er en forkølelse der driller, men jeg er ikke så optimistisk… Ørelægen kunne vi ikke komme igennem til i dag, men panodil har kunnet gøre det, og så må vi se hvad dagen bringer i morgen. Uanset hvad, har vi en tid til ørelægen på torsdag, da hun jo døjer med væske på ørerne, men hvis det er mellemørebetændelse skal hun jo hurtigst muligt igang med penicillin. Vi må se i morgen! Så vi kører fuld skrue lige nu. Så jeg er allerede putteklar her kl 20. Jeg tager hatten af for Nicolai som burde være plaget af jetlag, og som har været på arbejde (inkl. Aya), men som lige er taget afsted til håndboldtræning. Min plan var også hjemmetræning, men jeg er helt bagud med instagram og bloglæsning efter at være tilbage på arbejde, hvor jeg i 8 timer slet ikke får catchet op på de sociale medier (meget vigtigt jo!), og nu kommer der Årgang 0, og så tror jeg simpelthen at jeg vil give efter for mine øjenlåg, som er ultra tunge lige nu, og bare lægge mig til at sove. Så er der nok mere energi på kontoen i morgen.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi gjorde det altså!