Det her er mine ASOS udsalgsfavoritter

Hverdagsfri #2

Endnu en hverdagsfri har set dagens lys. Den er fra i går! En forholdsvis nem morgen vi havde. Det var Ayas første skoledag efter ferien, jeg venter på at høre fra Nicolai. Nellie løber – jeg cykler. Hjemmelavet pizza og egentlig bare (endnu) en vellykket græsenkedag.

Her til morgen har der dog været lidt knas. Alvin ville have sin far, Aya var i dårligt humør, og mente at alle de ting jeg fandt som startede med bogstavet “N” var kedelige, og det var lige ved at ende med et hysanfald. Så meget for at være hjælpsom. Det endte dog med at en nisse var lige acceptabelt nok. Hun fandt selv på næse, men det var jo også for galt, at vi ikke havde sådan en næse liggende. Det er heldigvis noget jeg kan trække på smilebåndet over nu, og jeg ville ønske, at jeg også kunne gøre det dér kl. 7.47, hvor vi i forvejen er fem minutter forsinkede, men jeg er ikke den bedste udgave af mig selv om morgenen. Nå, men vi nåede skolen til tiden, og jeg nåede også at gentage mig selv, som jeg gør hver evig eneste dag;

Aya: “hvornår henter du mig?”

Mig: “samme tid som i går skat”

Aya: “HVORNÅR henter du mig” (lidt skinger stemme)

Mig: “Imellem 15.30-16.00”

Aya: “Kl. 15.30?”

Mig: “det er ikke sikkert at den er præcis 15.30. Jeg kommer som jeg plejer, imellem 15.30-16.00” (halvirriteret fordi det har været sådan i et halvt år, og hun er aldrig er blevet hentet senere end vi har fortalt hende)

Aya: ” Er det klokken 15.30?”

Mig: “Jeg kan ikke være helt præcis Aya, det ved du”

Aya: “Okay… hej hej mor” (glad)

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her er mine ASOS udsalgsfavoritter