veloverstået operation!

hvorfor kigger jeg på brudekjoler?

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

brud

1. ASOS Bridal med tynde stropper og dyb rygudskæring 1800,-/ 2. ASOS Bridal cremeblonde 2500,-/ 3. Foxiedox off shoulder 1295,-/ 4. ASOS Bridal halterneck kjole 1200,- / 5. ASOS Bridal maxi kjole 1500,-/ 6. A Star Is Born perlebroderet 3500,- /    7.ASOS Bridal suit ca. 1000,- /8. Bodyfrock Bridal 3000,-/   9. ASOS Bridal trompet nederdel 475,-/

Det er lidt skørt, men i sidste uge sad jeg og kiggede på brudekjoler på ASOS. Det er jo ikke engang et halvt år siden vi blev gift, og så sidder jeg der og kigger på kjoler. Troede jo ligesom at interessen ville blive mindre for brudekjoler, når jeg selv har været der. Men altså…. brudekjolefascinationen startede jo også for mange MANGE år siden, og det forsvinder så åbenbart ikke helt, når man selv har været der. Og for mig gik der jo lidt sport i at finde en budgetvenlig brudekjole, og når ASOS har et stort og pænt udvalg, så deler jeg altså lige nogle favoritter med jer. Og jeg sælger iøvrigt begge mine egne kjoler, og er til at forhandle med ;-). Så skriv endelig hvis det har interesse. Der er virkelig mulighed for at købe en unik brudekjole, som ikke springer noget budget.

Nå… men jeg vil da bruge min fridag på noget hovedrengøring! Rigtig god weekend 🙂

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

veloverstået operation!