hverdagsfri #5

Når far er alene uden mor #1 – papirfly DIY

img_6970 img_6971 img_6972 img_6973 img_6974 img_6975 img_6976 img_6977 img_6978

Alle I forældre derude kender til udfordringen med at sidde ved morgenbordet, og være den eneste voksne resten af dagen, og I skal sørge for at jeres børn ikke splitter hjemmet ad i ren kedsomhed over ikke at blive udfordret eller stimuleret. Jeg føler det er et far-problem, fordi jeg altid synes at Sebrina eller andre mødre (inkl. min egen mor) er gode til at finde på små sjove aktiviteter.

I torsdags havde jeg jo stadig vinterferie med Aya og Alvin, og sad på biblioteket og lavede papirfly til Alvin som han elsker. Men jeg kan kun folde to slags typer fly og det er det! Så fik den indskydelse, at der sikkert var nogle papirfly diy apps, som kunne give indblik i nogle flere varianter af papirfly. Så frygt ikke fædre (og mødre), for nu kan I bruge mange timer på at mestre de fantastiske kreationer som kan findes på app’en “How to make Paper Airplanes” af Sergey Burlakov.

Det er skideskægt at lave, og børnene elsker at afprøve flyene, hvis de ikke selv kan kaste sig ud i det. Og så får man jo også lidt point på den dér sejhedskonto.

Se nogle af mine kreationer øverst. Jeg er ret stolt.

-Nicolai, som for tiden næsten blogger mere end Sebrina ;-), giv mig lige credit for det! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hverdagsfri #5