Hverdagsfri #4

den er skide pæn – og billig!

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINK

picmonkey-image

ja billedkvaliteten er jo så ikke så god, og det er nok ret tydeligt, at jeg ikke helt hviler i det dér med” ta’ lige et billede af mig skat”. Selvom jeg godt gad være ret naturlig omkring det og komme ud over det issue. At stille mig op og bede Nicolai om at tage billeder af mig. Det ville være så meget nemmere, hvis han helt af sig selv knipser billeder imens jeg duller mig op.

Jeg var ude med mine skøre og dejlige sygeplejeveninder i fredags. Vi spiste på El Nacional, og det var SÅ lækkert! Jeg var ret ærgerlig over at jeg skulle på arbejde lørdag, for de der drinks på kander…. er lige mig. Jeg er så meget mere fan af drinks til min mad end vin. Altid!

Nå, det var egentlig den fine sølvsag jeg ville vise frem. Et kup over ASOS, som jeg ikke gav mere end lidt over de 100 kroner for. Den er på udsalg til 165 koner, men hvis man så ændrer valuta til engelske pund, så bliver det endnu mere billigt 😉

Den er stadig at få i str xs (det er min) og i medium lige her (og jep, det er et affiliate link!).

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsfri #4