weekend når mor ikke er hjemme

vi tager gerne et smut i Fields

img_6959 img_6961 img_6965 img_7221

men nu bor vi jo også i provinsen ;-). Jeg har aldrig haft nogle problemer med at indrømme, at jeg egentlig er ret begejstret for shoppingcentre. Rødovre Centrum var vores foretrukne da vi boede i Hvidovre, og er det måske egentlig stadigvæk, men det er længe siden vi har været et smut forbi. Det ender ofte med at være Waves eller Fields. Vi har også ofte været på Fisketorvet, Frb. Centret og City 2. Det er nemt, at der er flere butikker samlet, at det er indenfor og at der er underholdning for børnene, og de fleste af stederne har nogle fine muligheder for et godt måltid.

img_7228

Altså det kan da bestemt også være mega stressende at ramme et storcenter en lørdag dagen efter folk lige har fået løn eller op til jul og alt det der, og så foretrækker vi ikke at tilbringe tiden lige dér. Men dét vi især godt kan lide ved centrene er, at der ofte er noget underholdning for børnene. I Fields har de vinterferiebilletter til hhv. 50 eller 100 kroner (pga. biografbillet), som så byder på en masse overraskelser. Og bare lige for en god ordens skyld – vi har ikke fået noget som helst for at skrive dette indlæg. Men i dag havde vi for længst planlagt at vi skulle i biffen, da det er min eneste fridag i denne uge, og nu hvor børnene og Nicolai holder vinterferie, skulle bifturen være den dag, jeg også kunne komme med. Så vi skulle alligevel til lommerne (hvorfor er det SÅ pebret at komme i biffen!?), og eftersom jeg og børnene var i Fields for cirka en uge siden, vidste jeg at det var muligt med de billetter der. Så de/vi fik lidt ekstra for pengene og børnene fik lidt på opleveren, og fandt det meget sjovt at gå ind i diverse butikker og aflevere deres billet og få f.eks. en kop kakao, et penalhus, en pose slik, softice osv. Og der var ikke mange sådan en tirsdag i uge 8. De fleste har nok holdt vinterferie i uge 7 ikke? Eller også er det ikke så populært for københavnerfamilier at smutte i Fields med børnene?  ;-). Ej, skal nok lade være. Sommetider bliver jeg nok bare provokeret af københavnersnobberi. At det er “prol” at tage i shoppingcenter, drikke en kop kaffe på Starbucks eller spise på Joe & the Juice. Det synes jeg er noget pjat. Men måske fordi jeg til enhver tid foretrækker det nemme og tidsbesparende, når børnene skal med ud at handle, når de har den alder (og energiniveau) de har lige nu. Så gør det ikke så meget, at vi ikke skal klemme os ind på en fancy, fairtrade kaffebar med trælegetøj, selvom det da helt sikkert har sin charme, og noget vi også holder af. Men jeg gider ikke “undskylde” eller “skjule” at jeg er fan af storcentre – for det er jeg.

img_7233

-Sebrina

2 kommentarer

  • Melanie

    Fan af shopping og Starbucks…. Fancy kaffebar…:o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Fedt indlæg! Er helt enig – ELSKER centre (fordi jeg har børn) 🙂 Ser ud til at i har haft en skøn dag! Elsker at følge jeres ærlige blog med et skønt kig ind i en (almindelig) børnefamilie!
    Ha en dejlig dag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekend når mor ikke er hjemme