1/2 års bryllupsdag og 31. fødselsdag

Lige nu [12.03.2017]

img_7384

 • er det da på tide med en opdatering herinde. Det var altså ikke meningen, at der skulle være stille en hel uge, men I ved… New York, hjemkost og tid sammen med børnene og en hverdag der kørte på fuld hammer lige så snart vi landede i lufthavnen i tirsdags kl. 12. Så… Men vi er her, er ved fulde fem og har det godt!

 

 • døjer jeg VIRKELIG med tør hud på mine fingre. Det er altid et problem for mig om vinteren, og at have et arbejde hvor jeg vasker og spritter hænder flere gange i timen, er bare en rigtig dårlig kombination. Derfor… kom nu forår. Altså ikke kun derfor. Men også derfor.

 

 • har Nicolai tømmermænd, men kommet flot igennem dagen. Der var håndboldfest i går, og stemningen var ekstra god efter en vigtig og spændende kamp i går, som Hvidovre heldigvis vandt i sidste sekund. Måske I fulgte med på insta?

 

 • sidder jeg faktisk og tænker på, om vi skulle prøve én gang ugentligt at “gå live” på insta. Det er bare så ligetil med det medie, og kan se, at en del i hvert fald følger med på stories, så det kunne være et tiltag, hvor I endnu mere kan få en god fornemmelse af os? Har I evt. forslag til, hvornår det ville være godt at gå live?

 

 • er det rart at tænke på, at vi meget snart booker vores sommerferie. Campingferie bliver det sgu! Kroatien eller Italien?

 

 • overvejer jeg seriøst at kaste mig ud i yoga. Jeg har kun erfaring med graviditetsyoga, og det var pisse godt, men jeg tror faktisk det ville være en god måde, hvor jeg sådan mentalt får koblet fra og gør noget godt for kroppen samtidig. Altså kombineret med anden træning naturligvis, men jeg trænger til et frirum/pusterum som ikke foregår hjemme. Jeg er bare virkelig ikke smidig, så det er faktisk noget jeg synes er virkelig grænseoverskridende at give mig i kast med, fordi jeg ellers normalt er i god form og sådan, men sådan noget med at strække ud og være fleksibel.. nix.. Men jeg tror sgu jeg gør det.

 

 • er der dyb vejrtræning fra Ayas værelse, hvor begge børn sover, og Nicolai og jeg har gjort klar til at vi kan sidde på vores flade resten af aftenen og catche op på fjernsyn og serier vi ikke har nået at se denne uge. Det er en perfekt måde at slutte weekenden af på. Så farveller og snarligt på gensyn. I promise 😀

– Sebrina

 

1 kommentar

 • Katrine Anna

  Vi har altid camperet i sommerferierne. Vi har haft 5 år i Koratien og 5 år i Italien, hvor vi stadig kører ned i hvert fald et år endnu.
  Prøv at kigge på campingpladsen Bi Village i Kroatien. Rigtig fin og børnevenlig! Bare husk badesko, da strandene er sten 🙂
  Desuden er Kroatien flot og billig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1/2 års bryllupsdag og 31. fødselsdag