¤ Glimt fra New York ¤

OO – sløj far

INDLÆGGET INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

img_0038 img_0039img_0041 img_0042 img_0044 img_0046 img_0047 img_0048 img_0049Ingen obligatoriske weekendindlæg herfra. Det var sådan en travl weekend, hvor vi ikke har fået knipset ét eneste billede. Men altså fredag var som den plejede. Lørdag var jeg på arbejde. Det var i weekenden at Sundhedsplatformen ramte Hvidovre Hospital, så det var spændende at møde ind. Det gik nu fint, men det blev da til overarbejde og sådan, men vi var alligevel godt forberedt i afdelingen. Da jeg fik fri, skulle jeg hjem og kaste lidt mad indenbords og smække noget pænt tøj på og makeup i ansigtet, og afsted til fødselsdag og fejre to dejlige mennesker. Nicolai brugte lørdag på logistik ifht. håndboldkamp, aflevering af børn, for derefter at hente dem + tvillingerne, som overnattede hos os.

Det blev ikke sent for mig til festen, da jeg også skulle op på arbejde søndag, og samtidig også kunne mærke, at jeg ikke var heeeelt på toppen. Søndag mistede jeg også gradvist stemmen, og man skulle tro at jeg havde givet den al for meget gas lørdag, hvilket ikke ligefrem var tilfældet. Var ret bombet da jeg kom hjem fra arbejde søndag, og Nicolai også ret sløj. Så det var faktisk lidt af en overlevelsesweekend.

Og så gik mandag og tirsdag med sløje forældre herhjemme. Jeg havde heldigvis fridage, som jeg så har brugt til at få min stemme nogenlunde retur!

I dag tog Nicolai på arbejde, men stadig ikke ovenpå. Men i kender det jo. Det er svært at blive hjemme alt for mange dage. Og jeg fik altså lige taget et par billeder af ham her i eftermiddags, fordi han trods sygdom rocker sit nye jakkesæt (fra H&M!) ret godt. Vi får ret meget sol i vores lille hjem, altså når den er der.  Det er bare dejligt at sidde lige dér og nyde solen, imens vi kan kigge ud på børnene lege på fællesaralet. Vi bor sgu dejligt…

Tilbage til Nicolais outfit…. Den der lapel pin  er købt over asos, og uret er fra Skagen, og er ét af de kup han gjorde sig i NYC.

-Sebrina

1 kommentar

  • Malene

    Jeg har tænkt længe over det – så nu spørger jeg 🙂 Hvor er jeres spisesbordsstole fra?

    Og tak for en skøn blog

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

¤ Glimt fra New York ¤