Lige nu [12.03.2017]

sådan en godhedsweekend!

img_7367

img_7360
Weekenden kunne ikke starte meget bedre med solskin og blå himmel vel? Nicolai var noget hurtigere hjemme end jeg – igen uheld på Køge Bugt motorvejen, som lige forlængede hjemturen. Pyt. Jeg arbejder lidt med ikke at bruge energi på at blive irriteret over det, selvom det stadig er mig en gåde… Nå. Men vi fik aftalt, at vi da tog på stranden med børn og hund lige så snart jeg var hjemme. Og så glemte jeg alt om “spildt” tid på motorvejen, og var så klar på weekend. Så smuk stranden og havet var. Helt stille og fint. Flere vinterbadende hoppede fra broen og ned i det meget kolde vand. Jeg synes det er sejt! Og Nellie elsker at være dernede. Og børnene der suser rundt. Aya der fordyber sig i muslinger og Alvin der kaster sten ud i vandet. Det lyder måske lidt langhåret, men det er altså en eller anden slags terapi for mig, og jeg synes vi er heldige, at vi har det så tæt på os. Alle vi møder dernede har også et smil på læben, børn, unge, midaldrende og gamle.

Nå, men hjem og lave aftensmad, hvor vi fik snakket om stort og småt, og børnene flere gange spurgte: “hvornår skal vi se Disneysjov?”. Og så blev kl. 19, og ja.. så var der disneysjov og sukker. Alvin i seng, og Aya der kunne se x-factor. Hun ser dog ikke afgørelsen, for hun er virkelig træt, men lige den time hun får med os alene, er fantastisk. Skøn skøn fredag aften som blev ekstra god, da en veninde blev friet til og vi også kunne se, at vi havde penge til gode hos skat, som faktisk kan betale størstedelen af vores sommerferie.

dsc_0142

img_7371
Lørdag var vejret igen fantastisk og jeg fik endelig løbet en tur i selskab med Aya, som cyklede på sin nye cykel. “Det er så hyggeligt mor”, sagde hun. Selvom det blot er en halv time, så er det fantastisk med de enestunder med hende. Imens fik Nicolai og Alvin handlet ind, og så var der frokost og Nicolai der skulle afsted til håndboldkamp. Den tog vi ud og så, og bagefter fik jeg inviteret mig selv og børnene til aftensmad hos min bror og svigerinde ;-). Super hyggeligt. Nicolai festede med håndboldklubben, så da jeg kom hjem lidt sent med trætte børn, fik jeg klaret lidt praktisk og sad flere timer og læste blogs og stenede på instagram, og pludselig var klokken alt for meget. I seng med mig, da jeg godt var klar over, at jeg ville få en forstyrret nattesøvn. Sådan er det altid når Nicolai er ude. Jeg er elendig til bare at sove tungt, når han ikke er hjemme. Og det er jo så dumt, for så er det jo både ham og jeg, der er lidt matte søndag, selvom det jo kun er Nicolai der er kommet sent hjem og har været ude, og også har tømmermænd. Der ville det være noget smartere, hvis jeg var hoppet tidligt i seng, og fået mig en god søvn, så det kun var én af os, der var lidt møre…

dsc_0153 dsc_0157 dsc_0161Men børnene sov da heldigvis til kl. 8, og så var der ingen planer søndag – andet end at få hentet den ene bil, som jo stod ude ved håndboldhallen, så Nicolai kunne få alkohol indenbords. Vi valgte at køre forbi Valbyparken, for vi havde noget brød som vi ikke ville få spist, og det er virkelig lang tid siden vi har fodret ænder. Det var noget vi gjorde relativt ofte dengang vi boede tættere på Valbyparken. Alvin var dog ret skræmt af de grådige måger, men synes alligevel det var sjovt, selvom han da hellere ville spise brødet selv ;-).

Hjem i varmen igen, og lige få en morfar på sofaen inden aftensmad. Og ja… så var det jo nærmest dén weekend! Virkelig en skøn en af slagsen.

-Sebrina

1 kommentar

  • Tanja

    Lyder helt perfekt – elsker den slags weekender <3 Dbh. Tanja

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu [12.03.2017]